Mauro Icardi ile ilgili skandal iddia: ''Sakatlığından şüphe duyuldu''

14.12.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 17:01

Galatasaray'da Dünya Kupası arasında sakatlanarak Arjantin'e tedaviye giden dünya yıldızı oyuncu Mauro Icardi için skandal iddia ortaya atıldı. Detaylar...

Mauro Icardi ile ilgili skandal iddia: ''Sakatlığından şüphe duyuldu''

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası arasını Antalya'da kamp yaparak geçiren Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle kampta yer alamayan ve hazırlık maçında görev almayıp tedavisi için Arjantin'e giden Mauro Icardi için Arjantin basınından bir iddia gündeme geldi. Detaylar...

Icardi, Wanda Nara ile tatil yaptı

2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada defalarca ayrılıp barıştığı eşi Wanda Nara ile Maldivler'de tatil yapan Icardi, antrenmanların başlamasıyla birlikte Türkiye'ye döndü. Golcü oyuncunun sakatlığı ise resmi siteden açıklanmıştı.

Topuk pası verirken sakatlandı

Galatasaray'da antrenmana katıldıktan sonra sakatlık yaşayan dünya yıldızı Mauro Icardi için Sarı-Kırmızılılar resmi siteden açıklama yaptı. Cimbom, Florya'da antrenmanlara katılan Icardi'nin antrenmanda topuk pası verirken sakatlandığı duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan bonservis resti ''Bedavaya alırız!''
Habere Git

Arjantin'de tedavisine devam edildi

Galatasaray, 29 yaşındaki futbolcunun tedavisine ise Arjantin'de devam edeceğini duyurmuştu. Cimbom, resmi siteden yaptığı açıklamada, "Sakatlığı bulunan Mauro Icardi, tedavisinin ilk bölümü için ülkesi Arjantin'e giderken tedavinin ikinci kısmına Türkiye'ye dönüşünde sağlık heyetimiz tarafından devam edilecektir" açıklamasına yer verdi.

"Icardi, Türkiye'de ne dedi?"

Fanatik Gazetesinin derlediği Merkezi Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunan El Trece TV'de Mauro Icardi ile ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. Kanalda yayınlanan Socios del espectaculo programında sunucu Adrian Pallares, Arjantinli yıldız ile ilgili olarak, "Icardi, Türkiye'de ne dedi?" diyerek açıklamasına başladı. Pallares, "Türk kaynaklarına göre Mauro Icardi bir sakatlık yaşadı ve tedavi olmak için Arjantin'e geldi. '' dedi.

''Wanda Nara'nın yanına gelmek için yapıldı''

Yapılan açıklamada golcü oyuncunun sakatlığı bahane ederek Wanda Nara'nın yanına gelmek için öne sürdüğü iddia edildi. Pallares, ''Bu Wanda Nara'nın yanına gelmek için icat edildi. Kulübü de bu sakatlıktan büyük ölçüde şüphe duyuyor" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yıldızdan transfer itirafı: ''Juventus'u kabul etmedim''
Habere Git

''Icardi'nin dönüş tarihi belli değil''

Arjantin kanalında yer alan diğer konuşmacı Paulo Varela ise, Icardi'nin dönüş tarihinin belli olmadığını açıkladı. Varela, "Galatasaray, Mauro Icardi'nin tedavisine Arjantin'de devamedileceğini açıkladı, ancak bir dönüş tarihi yok. Takım maçlara çıkıyor, ancak Icardi'nin dönüş tarihi belli değil" diye ekledi.

6 maç 7 gole katkı

Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, Süper Lig'de çıktığı 6 karşılaşmada 4 gol atarken 3 asist yapma başarısı elde etti. Golcü oyuncu Beşiktaş'a karşı oynanan derbide 2 gol atarak takımına derbi galibiyeti getirmeyi başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler