Mauro Icardi: "İstanbul'da gördüğüm sevgi..."
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın eski golcüsü Mauro Icardi, İtalya basınından la Repubblica'ya konuştu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
33 yaşındaki Arjantinli yıldızın yeni adresi hala netletmiş değil.
"Galatasaray'a kazanmak için geldim"
İtalya basınından la Repubblica'ya konuşan Mauro Icardi, Galatasaray günleri hakkında şu sözleri kullandı:
“Galatasaray’a kazanmak ve kulübün içinde bulunduğu durumu değiştirmek için geldim. Takım arkadaşlarımla çok güzel başarılara imza attık. Taraftarlarla aramızdaki bağ, gollerin ve sonuçların çok ötesinde. İstanbul’da gördüğüm sevginin hayatımda her zaman özel bir yeri olacak.”

Süper Lig'e kötü haber! Afrika Uluslar Kupası kararı değişti...
"Bir ailenin çocuğuna senin adını vermesi, seni kendi hikayesinin bir parçası yapmak demek. Bu durum beni çok duygulandırıyor ve büyük bir sorumluluk hissettiriyor. Galatasaray taraftarlarının, kulübü ne kadar önemsediğimi bildiklerini düşünüyorum."
"Beklemeyi tercih ettim"
Yeni adresi henüz netleşmeyen Icardi, neden yeni bir kulübe transfer olmadığını ise "Çeşitli teklifler aldım ama tam anlamıyla inanmadığım bir projeyi kabul etmektense beklemeyi tercih ettim." sözleriyle açıkladı.

Mason Greenwood'dan flaş talep! Dirk Kuyt ile görüştü...
Arjantinli yıldız, "Gittiğim kulüplerde çoğu zaman bir futbolcudan çok, bir figür olarak görüldüm. Benimle çalışanlar nasıl antrenman yaptığımı, takımıma olan aidiyetimi ve kazanmaya ne kadar önem verdiğimi bilir. Artık verecek hiçbir şeyim olmadığını düşünenlere sahada cevap vermek için sabırsızlanıyorum." ifadeleriyle de kendisine gelen eleştiriler için yeşil sahayı işaret etti.