Mauro Icardi, özel üretim Rolls-Royce (Boat Tail)’tan aldı! Özellikleri nedir?

05.09.2023 - 16:20 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 16:33

Mauro Icardi, dünyanın en pahalı arabası olan ve kişiye özel tasarlanan Rolls-Royce (Boat Tail)’tan satın aldı. Peki arabanın özelliği nedir ve kimlerde var?

Mauro Icardi, özel üretim Rolls-Royce (Boat Tail)’tan aldı! Özellikleri nedir?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın dünyaca ünlü futbolcusu Mauro Icardi, dünyanın en pahalı arabasına sahip olan Rolls-Royce'tan kendine özel bir araba satın aldı.

Araba kişiye özel üretiliyor

Dünyada yalnızca üç kişide bulunan arabanın değeri 26 milyon euro. Kişiye özel tasarlanan bu araba çok nadir kişilere üretiliyor.

Araba kimlerde var?

Bu araba Dünyada 3 kişide bulunuyor: Jay Z x Beyonce çiftinde, inci ticareti yapan adlı gizli bir işadamı ve üçüncü olarak da Icardi.
 

563 beygir güncünde

5.8 metre uzunluğunda üstü açılabilir bir Coupe otomobil olarak tanımlayabileceğimiz yeni Boat Tail, mimari olarak Phantom ile aynı özelliklere sahip. 6.75 litrelik çift V12 motor 563 beygir ile sürücünün gücüne güç katıyor.

Sadece ön kısmı 20 kişi yaptı

Dünyanın en pahalı aracı olan  Rolls-Royce (Boat Tail) için ön üretim mühendisliği tek başına 20 kişi tarafından 1 yılı aşkın sürede tamamlandı. Tasarım olarak 20. yüzyılın başlarındaki J-Serisi yatlarından ve 1920’lerin ve 30’ların orijinal ‘Boat Tail’ Rolls-Royce’larından esinlenildiği de belirtildi.

Arka kısmında neler var?

Aracın arka kısmında bir yemek takımı, döner kokteyl masaları, sandalyeler ve hatta kendiliğinden açılan bir güneş şemsiyesi bulunuyor.

Rolls-Royce ne özelliği var?

Rolls-Royce araba özellikleri denilince akla ilk olarak mükemmellik, ardından da dayanıklılık gelir. Rolls Royce otomobillerde kullanılan her materyal en üst kaliteden seçilir. Rolls-Royce otomobiller sessizdir, dengelidir ve harika bir yol tutuşuna sahiptir.

Boat Tail ne demek?

Rolls-Royce geçtiğimiz günlerde tanıttığı Boat Tail modeliyle otomobil dünyasında yeni bir çığır açtı. Adından da anlaşılacağı gibi otomobilin arka tasarımı lüks bir yatın kuyruğundan esinlenilerek tasarlandı.

Senin için hazırladığımız haberler