Mauro Icardi, sakatlığının ardından golle döndü! Osimhen...

26.09.2024 - 00:08 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 00:29

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Paok'a karşı oynadığı mücadelede Victor Osimhen'in yerine oyuna dahil olan Mauro Icardi, golünü atmayı başardı.

Mauro Icardi, sakatlığının ardından golle döndü! Osimhen...

AJANSSPOR HABER

Sakatlıktan dönen Mauro Icardi, Galatasaray'ın Avrupa Ligi ilk hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Paok'a karşı 78. dakikada Victor Osimhen'in yerine oyuna girdi.

Oyuna girdi golünü attı

Sakatlığından dolayı Fenerbahçe'ye karşı alınan derbi zaferinde forma giyemeyen Mauro Icardi, Avrupa Ligi ilk hafta mücadelesinde Victor Osimhen yerine 78. dakikada oyuna girdi ve karşılaşmanın 90+5. dakikasında sarı-kırmızılı ekibin farkı 2'ye çıkaran golünü attı.

İç sahada 7 gole katkı verdi

Yunan temsilcisi karşısında golünü atan Arjantinli forvet, sarı-kırmızılı formasıyla iç sahada çıktığı 8 Avrupa kupası maçında 5 gol ve 2 asistiyle birlikte yedi golde pay sahibi oldu.

3 maç kaçırdı

Süper Lig'de oynanan Adana Demirspor mücadelesini 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Batshuayi'ye bırakan 31 yaşındaki forvet, sarı-kırmızılı ekibin ligde; Rizespor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığı karşılaşmaları kaçırmıştı.

Osimhen golle tanışamadı

Galatasaray formasını 3 maçta giyen Victor Osimhen, parçalı forma altında; Rizespor, Fenerbahçe ve Paok'a karşı oynanan mücadelelerde toplamda 3 asist yapmayı başarsada henüz golle tanışamadı.

Yavaş yavaş takıma katılıyorum

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Mauro Icardi: "Yolumuza galibiyetle başlamak önemliydi. Kendi evimizde oynadık. Hafta sonu bir derbi oynadık. Onun sonrasında oynadığımız ilk maçı da kazanmak önemliydi. Sakatlıktan sonra yavaş yavaş takıma katılıyorum. Onu da golle taçlandırmak ayrı öneme sahip. Maç öncesinde 2 antrenmana katılmıştım. Takımın yanında olmak, dışarda bile olsa onlara destek olmak çok kıymetli. Teknik ekip ve arkadaşlarım yanımda. Bugün sahada yaptığım şekilde onlara destek olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler