Galatasaray'da Icardi ile Torreira, Ümraniyespor Maçından Sonra Konuştu

Ali Bozkurt
01.02.2023 - 22:33 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 23:05

Süper Lig 22. haftasında Ümraniyespor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Mauro Icardi ile Lucas Torreira, maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Galatasaray'da Icardi ile Torreira, Ümraniyespor Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 22. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Ümraniyespor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da yıldız oyuncular Mauro Icardi ile Lucas Torreira maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. İşte maça dair yorumları ve detaylar...

''Çok zarif bir olay''

Maçta attığı iki golle Cimbom'a galibiyeti getiren Icardi, açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, ''İlk yarı şanssızdık. Goller kaçırdık. İkinci yarı oyunu ve maçı döndürdük. Biz kazana kazana devam edeceğiz. Kazandığımız için mutluyuz. Yola devam etmemiz gerekiyor. Maç maç devam edip sürekli kazanmaya çalışacağız. Son maçta güç odaklı penaltı attım. Bacağımda bir rahatsızlık vardı. Bu sefer farklı bir stil denedim. Golü attım. Bir forvetin görei bu. Takım oyunu kurup getirdikten sonra benim içeriye atmam gerekiyor. Son gollerimde çalan şarkı olduğu için mutluyum. Çok zarif bir olay.'' dedi.

''Hocamızı dinledik''

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Torreira, Ümraniyespor maçından hemen sonra açıklama yaptı. Torreira, ''Geriye düştüğümüzde sakin olmak önemli. Devre arasında hocamızın söylediklerini dinledik. Daha sonra sakin bir şekilde kendi oyunumuza odaklandık. Bu şekilde kazanmış olduk.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın teklif yaptığı sol kanat oyuncusu belli oldu!
Habere Git

''Çalışacağız, kazanacağız''

Galatasaray'ın kaptanı Muslera maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Muslera, ''Ümraniyespor'a karşı oynadığımız iki maçta böyle olması şans oldu. Bugün geçiş oyunu önemliydi. Ona dikkat etmemiz gerekiyordu. Goller bunun sonucunda ortaya çıktı. Takım olarak son ana kadar bırakmadık. Bu sayıları büyütmek gerekiyor. Kazanarak gitmek güzel oluyor. Biz çalışacağız, kazanacağız ve bu seriyi büyüteceğiz.'' dedi.

Mauro Icardi gol sayısını 8’e çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Antalyaspor’u 3-2 mağlup ederken, sarı-kırmızılıların galibiyet gollerini Arjantinli futbolcu Mauro Icardi attı. Mücadelenin 60. dakikasında penaltıda topun başına geçen Icardi, panenka vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 2-2’ye getirdi. Maçın 83. dakikasında yine sahneye çıkan yıldız futbolcu, Abdülkerim Bardakcı’nın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde düzgün bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Galibiyet 3'lüsü Lucas Torreira'dan

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatsaray evinde karşı karşıya geldiği Ümraniyespor'u 2 kez geriye düşmesine rağmen 3-2 mağlup etti. Mücadelenin sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular ile teknik ekip büyük sevinç yaşadı. Futbolcular tribünlere giderek galibiyeti taraftarlarla kutladı.
Öte yandan Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira, kale arkasında bulunan tribünün orada sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yeni imza!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler