"Mauro Icardi inanılmaz rahatsız! Dolmuş, taşmış, patlamış..."

31.08.2024 - 21:16 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 21:33

Ünlü yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nu eleştirdiğini iddia etti.

"Mauro Icardi inanılmaz rahatsız! Dolmuş, taşmış, patlamış..."

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Uğur Karakullukçu, kendi YouTube kanalında Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında flaş bir iddiada bulundu. Karakullukçu, Icardi'nin; Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun oyunundan duyduğu rahatsızlığı dile getirdiğini kaydetti. İşte detaylar...

"Mauro Icardi inanılmaz rahatsız"

Uğur Karakullukçu, "Karakullukçu" YouTube kanalında, Galatasaray'ın Süper Lig'de Adana Demirspor ile karşılaşacağı maç öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karakullukçu, "Mauro Icardi inanılmaz rahatsız! Dolmuş, taşmış, patlamış..." dedi.

"Barış ve Kerem'e bunu söylemiş"

Karakullukçu, Mauro Icardi'nin maçlarda kendisine az pas gelmesinden dolayı rahatsızlık duyduğunu ve bunu Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'na ilettiğini ifade etti.

Ünlü yorumcu, "Icardi inanılmaz rahatsız. Dolmuş, taşmış, patlamış, patlayınca da toparlamaya çalışmışlar. Sadece teknik heyete de söyleyerek geçmemiş. Barış'a ve Kerem'e bunu söylemiş" dedi.

"Tabiri caizse, 'Ben buranın papazıyım. Topu bana vereceksiniz' demiş"

Sözlerine devam eden Uğur Karakullukçu, "Barış Alper'e özel olarak ilettiğini biliyorum. Kerem de varmış duyduğum kadarıyla. Tabiri caizse, 'Ben buranın papazıyım. Topu bana vereceksiniz' demiş" şeklinde konuştu.

Icardi'nin performansı

Bu sezon Galatasaray'da 5 maçta sahaya çıkan Mauro Icardi, 447 dakika sahada kaldı. 31 yaşındaki forvet bu maçlarda 1 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Barış ve Kerem'in karnesi

Mauro Icardi'nin eleştirdiği iddia edilen Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu bu sezon 5 maçta forma giydi. Barış Alper 1 kez ağları havalandırırken, Kerem 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler