Mauro Icardi'den Türkiye'ye dönüş paylaşımı

Özgür Koç
17.01.2024 - 10:17 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 10:26

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan yıldız oyuncu Mauro Icardi'den sarı kırmızılı taraftarları sevindirecek bir paylaşım geldi.

Mauro Icardi'den Türkiye'ye dönüş paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'dan 9 Ocak'ta yapılan açıklamada, Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Mauro Icardi'nin bir süre formasından uzak kalacağını bildirmişti. Sakatlığın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirme sonrası Icardi'nin maske ile sahaya çıkabileceği vurgulanmıştı. Bu açıklama sonrası Arjantinli yıldızın sahalara dönüş tarihi merak konusu olmuştu.

Okan Buruk çarşamba günü demişti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Belli bir dinlenme süresi vermiştik. Icardi, çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. Hafta sonu için durumuna bakıp karar vereceğiz. Bizim verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor" ifadelerini kullanmıştı. 

Türkiye'ye dönüş paylaşımı

Ülkesi Arjantin'de bulunan yıldız futbolcu sosyal medya hesabından Türkiye'ye dönüş paylaşımında bulundu. Icardi, Bounes Aires'ten yaptığı paylaşımda, eşi Wanda ile birlikte uçağa giderken çektirdiği fotoğrafın altına Türk bayrağı koyarak, İstanbul'a döndügünün müjdesini verdi.

Binlerce beğeni ve yorum aldı

30 yaşındaki golcünün bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Özellikle sarı kırmızılı taraftarlar, yolunu dört gözle bekledikleri yıldız futbolcunun paylaşımını mesaj yağmuruna tuttu.

Trabzonspor maçında sahada olması bekleniyor

Mauro Icardi'nin Galatasaray'ın 21 Ocak tarihinde Trabzonspor ile oynayacağı dev maçta takımdaki yerini alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler