Mauro Icardi'den gece yarısı Galatasaray taraftarını endişelendiren hareket

06.06.2024 - 09:13 | Son Güncellenme: 06.06.2024 - 09:28

Galatasaray'da Erden Timur'un görevi bırakmasının ardından takımdan ayrılabileceği iddia edilen Mauro Icardi'nin gece yarısı yaptığı sosyal medya hesabında yaptığı değişiklik sarı kırmızılı taraftarları endişelendirdi. İşte detaylar...

Mauro Icardi'den gece yarısı Galatasaray taraftarını endişelendiren hareket

AJANSSPOR - HABER

Galataaray'ın son iki sezonda yaşadığı şampiyonluklarda attığı gollerle büyük pay sahibi olan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, sarı kırmızılı taraftarları endişelendirdi.

Icardi'nin yakın ilişkiler içerisinde olduğu Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un görevinden istifa etmesinin ardından 31 yaşındaki golcünün de takımdan ayrılmayı düşündüğü ileri sürülmüştü. 

Erden Timur'dan Icardi açıklaması

Erden Timur, görevini bıraktığını açıkladığı basın toplantısında, "Icardi ayrılır mı?" sorusuna "Onunla hiçbir şey konuşmadım ama o senin hissiyatını, duygunu anlar. Sahiplenmeyi gerçekten onda yaşadım. Ben ayrılık olacağını düşünmüyorum. Rakamsal durumu bilmiyorum geçen sene de kararı büyük bir özveriyle verdi." yanıtını vermişti.

Gece yarısı sosyal medya hesabında değişiklik yaptı

Öte yandan Icardi, gece yarısı sosyal medya hesabında yaptığı değişiklikle Galatasaray taraftarlarını endişelendirdi. Sabah'ta yer alan habere göre; yıldız futbolcu Instagram profilinde bulunan 'Galatasaray' öne çıkarılanlar kısmını kaldırdı.

Bu hareket, sarı kırmızılı takımla 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldız için "Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı?" yorumlarınının yapılmasına neden oldu.

Senin için hazırladığımız haberler