Mauro Icardi'den transfer müjdesi!

26.05.2024 - 22:14 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 22:26

Trendyol Süper Lig'de 24'üncü şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılı taraftarlara transfer müjdesi verdi.

Mauro Icardi'den transfer müjdesi!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 38'inci ve final haftasında deplasmanda Konyaspor'a konuk oldu. Yeşil-Beyazlıları 3-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'in 2023-24 sezonunun şampiyonu oldu. Şampiyonluğun ardından konuşan Sarı-Kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, taraftarlara gelecek sezon için müjdeyi verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'ı golleriyle sırtladı

Mauro Icardi, ligin son haftasında Konyaspor'a karşı da golcülüğünü konuşturmayı başardı. Icardi, maçın 29 ve 51. dakikalarında ağları havalandırarak galibiyette ve şampiyonlukta aslan payının sahibi oldu.

Gol krallığını zirvede tamamladı

Arjantinli golcü ayrıca bu sezon ligdeki gol sayısını da Konyaspor karşısında bulduğu gollerle 25'e çıkarmayı bildi. Icardi, toplamda 25 golle Süper Lig'in gol kralı oldu. Icardi'yi 2. sırada 21 golle Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko, 3. sırada ise 18 golle Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj takip ettti.

Icardi'den taraftara müjde

Mauro Icardi, maç sonunda yaptığı açıklamalarda da Galatasaray taraftarının gönlüne su serpti. Icardi, gelecek sezon da takımda kalacağını şu sözlerle duyurdu: "Bir kupa daha kazandık, rekorlar kırarak yaptık bunu. Dries asist kralı, ben gol kralı oldum. Geçen seneki gibi şampiyon olup, seriye çevirmek çok güzel. Burada olarak 25. şampiyonluk için yardım edeceğim. Burada olmak için çok fazla parayı reddettim. Umarım seneye de burada olacağım."

Bu sezon performansı

Mauro Icardi, Galatasaray adına bu sezon 47 maçta forma giydi. Bu maçlarda 32 kez ağları havalandıran Icardi, 12 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler