Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin ilginç fobisi

28.12.2023 - 12:52 | Son Güncellenme: 28.12.2023 - 12:58

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın 30 yaşındaki Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi'nin şaşırtan fobisi ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin ilginç fobisi

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, 26 maçta 23 gol ve 8 asistlik performansıyla şampiyonlukta başrol oynamıştı. Sarı kırmızılılar bu sezon başında ise PSG'den Icardi'nin bonservisini 10 milyon euro karşılığında alarak 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Süper Kupa maçında Aslan'ın en büyük kozu

Bu sezon da takımına 27 maçta 17 gol ve 6 asistlik katkı yapan Mauro Icardi, yarın akşam Fenerbahçe ile Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa maçında sarı kırmızılıların en büyük kozlarından biri olacak.

F.Bahçe derbisinde gözü morardı

Son alarak ligde Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta gözü moraran ve iki kulüp arasında gözünün morardığı pozisyonla ilgili polemik yaşanan yıldız futbolcu, zaman zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor.

Bu seferki haber ise Icardi'nin ne yeşil sahalardaki performansı ne de menajeri de olan eşi Wanda Nara ile yaşadıklarıyla ilgili... Mauro Icardi'nin yakın arkadaşı yıldız futbolcunun ilginç fobisini açıkladı.

"Çok komik ve eğlenceli"

Icardi'nin yakın arkadaşı Venezuellalı aktör Alejandro Nones, "Mauro'yu çok iyi tanıyorum ve onun son derece duyarlı bir adam olduğunu düşünüyorum. İyi ve sakin bir insan. Markalarla ve gösterişle ilgilenmiyor. Mütevazı bir insan. Ayrıca kendisi çok komik ve eğlencelidir." dedi.

Osmofobisi var

Nones, Mauro Icardi'nin fobisini de açıklayarak, "Mauro, asla kötü kokulara dayanamaz. 'Osmofobi' ismi verilen fobi yüzünden Icardi'nin, Wanda'ya buzdolabını boşalttırdığını gördüm. Asla katlanamayacağı şeylerin başında bu geliyor." ifadelerini kullandı. 

Osmofobi nedir?

Osmofobi, bazı kokulara karşı artmış koku duyusu olarak tanımlanabilir. Bahsi geçen kokulardan kaçma dürtüsünü tetikleyen bir fobidir. O kokuya karşı kişinin korku duymasını ifade eder.

Senin için hazırladığımız haberler