Mauro Icardi'ye dev teklif! 50 milyon Euro...

İsa Kethüda
30.06.2024 - 16:21 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 16:35

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın Arjantinli forvet oyuncusu Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan dev teklif geldi.

Mauro Icardi'ye dev teklif! 50 milyon Euro...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile üst üste 2 sezondur şampiyonluk sevinci yaşayan Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan dev bir transfer teklifi geldi.

Al Qadsiah'tan Icardi'ye çılgın teklif

Tuttomercatoweb sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan Pro Ligi'nin yeni takımlarından Al Qadsiah'ın, Arjantinli forvet oyuncusuna çılgın bir teklif yaptığı belirtildi.

2 yıl için 50 milyon Euro ödeyecek

Haberde geçtiğimiz günlerde Nacho Fernandez'i kadrosuna katan Suudi kulübünün, Mauro Icardi'ye 2 yıllık bir teklif yaptığı, Arjantinli oyuncuya ise senelik 25 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi. 

Düşünmek için süre istedi

Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Mauro Icardi'nin, bu çılgın teklif sonrası düşünmek için süre istediği ve kararını buna göre vereceği belirtildi. 

Teklifi reddetmişti

Bilindiği üzere 31 yaşındaki başarılı forvet oyuncu geçen yaz transfer döneminde de Suudi Arabistan'dan teklif almış ancak Galatasaray'ı tercih etmişti. 

55 gol 20 asist

Galatasaray ile 73 maça çıkan Mauro Icardi, 55 gol ve 20 asistlik müthiş performans sergiledi. Başarılı forvet oyuncu ayrıca sarı-kırmızılı takım ile 2 Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Galatasaray'a maliyeti

Öte yandan 30.07.2023 tarihinden Fransız devi PSG'den 10 milyon Euro bonservis ücreti ödenerek transfer edilen Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımdan her bir futbol sezonu için net 6 milyon Euro kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler