Adana Demirspor'da Teknik Direktörlük İçin Pirlo Sesleri

17.06.2023 - 00:15 | Son Güncellenme: 17.06.2023 - 00:27

Süper Lig takımı Adana Demirspor'da teknik direktör arayışları başladı. Mavi Şimşekler'de hoca adayları için de bir isim ön plana çıktı. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor'da Teknik Direktörlük İçin Pirlo Sesleri

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in flaş takımı Adana Demirspor, teknik direktör Vincenzo Montella'nın ayrılığı sonrasında arayışlara başladı. 

Montella sonrası yeni hoca belli oluyor

Fenerbahçe'nin gündeminde bulunan Vincenzo Montella ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da teknik direktörlük koltuğu için düşünülen en güçlü aday isim ortaya çıktı. Mavi Şimşekler'de teknik adamlık görevi için İtalyan hoca ön plana çıktı. 

Güçlü aday Pirlo

Adana Demirspor'da teknik direktörlük görevi için en güçlü aday Andrea Pirlo oldu. Mavi-Laciverliler'in listesinde Ravzan Lucescu olsa da Rumen teknik direktörün kulübü PAOK'la sözleşmesi devam ettiği için bu ismin gelmesi zor görünüyor. 

İlgini Çekebilir
Görüşmelerde sona gelindi! F.Bahçe, Dzeko ve Montella'ya çok yakın
Habere Git

Pirlo'nun Karagümrük performansı

Yaz transfer döneminde Fatih Karagümrük'e gelen Pirlo; 33 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti ve 1.33 puan ortalamasını tutturdu.

Guti ve Farioli geniş listede

Adana Demirspor'un teknik direktör adayları listesinde Alanyaspor'dan ayrılan Francesco Farioli ve uzun yıllar Real Madrid forması giyen ülkemizde Beşiktaş'ta da oynayan son olarak Almeria'da teknik direktörlük görevinde bulunan Guti Hernandez de bulunuyor. 

Francesco Farioli ve Guti'nin kariyeri

Süper lig'de son olarak Alanyaspor'u çalıştıran Francesco Farioli, Fatih Karagümrük'te de görev yapmıştı. İtalyan antrenör daha önce Sassuolo, Benevento, Aspire Academy, Katar U17 Takımı'nda da çalışmıştı.

2011 yılında futbolu bırakan İspanyol yıldız Guti ise 2013 yılında Real Madrid U17 takımında yardımcı antrenörlük yaparak hocalık kariyerine adım atmıştı.

Guti Hernandez, 2018-19 sezonunda Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcı antrenörlüğünü de yaptı. Guti son olarak Almeria'da teknik direktörlük görevini üstlenmişti.

Benjamin Stambouli uzatacak

Öte yandan Adana Demirspor'da sözleşmesi sona eren Benjamin Stambouli'yle de yeni mukavele konusunda büyük ölçüde anlaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler