Adana Demirspor'dan Stambouli'ye Yeni Sözleşme - Gökhan İnler, Morel Ve Mert Çetin Detayı

Orhan Gülek
27.06.2023 - 19:10 | Son Güncellenme: 27.06.2023 - 19:17

Süper Lig'in iddialı takımı Adana Demirspor'da Stambouli, Mert Çetin, Morel ve Furkan Soyalp ve Gökhan İnler'in geleceği belli oldu. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor'dan Stambouli'ye Yeni Sözleşme - Gökhan İnler, Morel Ve Mert Çetin Detayı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe'nin kazanmasının ardından ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil edecek olan Adana Demirspor iç transferde düğmeye bastı ve yıldız isimle sözleşme uzatma kararı aldı. 

Stambouli ile yola devam

Adana Demirspor, sözleşmesi sona eren Benjamin Stambouli ile yeni sözleşme uzatma konusunda prensip anlaşmasına vardı. Cezayir asıllı Fransız orta saha Mavi Şimşekler'de 67 maçta oynadı ve 3 gol ile 10 asist yaptı.

Morel, Furkan ve Mert Çetin ayrıldı

Adana Demirspor'un ligin ikinci yarısında kadrosuna kiralık olarak kattığı; Jorge Morel, Furkan Soyalp ve Mert Çetin kulüplerine geri döndü. Morel ve Mert'in satın alma opsiyonları kullanılmadı. 

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da teknik direktör belli oldu!
Habere Git

Gökhan İnler ile uzatılmadı

Adana Demirspor, tecrübeli oyuncu ve takım kaptanı Gökhan İnler ile sözleşme uzatmadı. Tecrübeli orta saha; önümüzdeki günlerde geleceği ile ilgili karar verecek. 

Kiralıklar kampa çağrıldı

Adana Demirspor'dan sezon öncesi kiralık gönderilen Kocaelispor'a giden ve şampiyonluk yaşayan Tayfun Aydoğan ve Şanlıurfaspor'da üst lige yükselme sevinci yaşayan Bünyamin Balat, Karacabeyspor'dan Arda Okan Kurtulan, Erzincanspor'dan Ali Yavuz Kol geri döndü ve kamp kadrosunda yer aldı.  

Ba ve Deli de kamp kadrosunda

Adana Demirspor'un devre arasında İstanbulspor'a kiralık olarak gönderdiği Ba ve Simon Deli de kamp kadrosunda yer alıyor.

Bünyamin ve Tayfun şov yaptı

27 yaşındaki merkez orta saha Tayfun Aydoğan, Kocaelispor'da 34 maçta; 11 gol ile 6 asist yaptı.

10 numara poziyonundan oynayan 26 yaşındaki Bünyamin Balat ise Şanlıurfaspor formasıyla 34 karşılaşmada; 10 kez rakip fileleri havalandırdı ve 4 defa gol pası hazırladı.

Senin için hazırladığımız haberler