Max Allegri'den Cristiano Ronaldo ve Emre Can açıklaması

01.04.2019 - 16:47 | Son Güncellenme: 01.04.2019 - 19:47

Max Allegri'den Cristiano Ronaldo ve Emre Can açıklaması

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'un teknik direktörü Massimiliano Allegri, Cristiano Ronaldo ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Basın toplasında konuşan Allegri, "Cristiano Ronaldo'nun Ajax maçına kadar geri döneceğini umuyoruz" dedi.

Cuadrado'nun durumunu değerlendiren Allegri, "Cuadrado da yetişiyor. 7-10 gün içerisinde bizimle birlikte olacak. Pinnazzola'nın dizinde problem vardı ama ameliyat olması gerekmeyecek. Perin omzuna darbe almıştı ve Ajax maçına kadar döneceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Allegri, "Mandzukic'in ateşi var ve onu Cagliari maçına götürebilecek miyiz göreceğiz. Ayrıca bugün Dybala'yı da değerlendirmek zorundayız" açıklaması yaptı.

Son haftaların popüler oyuncusu Moise Kean hakkında sözlerine devam eden Allegri, "iyi ve son maçta gol attı. Çok hevesli ve şu anda çok iyi durumda. Henüz 19 yaşınd ave skora katkı verebiliyor" dedi.

Allegri, "Takım iyi gidiyor. Şu an üç günde bir maç oynuyoruz. Bu nedenle dinlenebilmek çok önemli. Emre Can çok coşkulu oynuyor. Diğer oyunculara örnek oluyor. Sezon başında yaşadığı bir problem vardı ama sonra çok iyi duruma geldi ve savunmada da oynayabiliyor" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler