Max Kruse test sonucunu böyle açıkladı: "30 kilometre/saat sınırını aştım"

19.02.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 19.02.2021 - 15:56

Almanya Ligi haberleri... Daha önce Fenerbahçe forması giyen ve kariyerine Union Berlin'de devam eden Max Kruse, sakatlığıyla ilgili bir açıklama yaptı. Kruse sahalara ne zaman dönecek, sakatlığı ne durumda? İşte yanıtı...

Max Kruse test sonucunu böyle açıkladı: "30 kilometre/saat sınırını aştım"

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi ekiplerinden Union Berlin'de forma giyen Max Kruse'nin Freiburg ile oynayacakları maçta forma giyip giyemeyeceği merak konusu olmuştu. Urs Fischer, hafta içinde Kruse'nin oynamasına yeşil ışık yaktı. Kruse'den de sakatlığıyla ilgili bir açıklama geldi. Ne zaman oynayabilecek? Detaylar haberde...

Kruse, sprint testlerinden başarılı çıktı

4 Aralık 2020 tarihinde Hertha Berlin ile oynanan maçta sakatlanan Max Kruse, yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Urs Fisher'in yakından ilgi gösterdiği futbolcu, hafta başında yapılan sprint testlerinden başarılı bir şekilde çıktı.

"Saatte 30 km sınırını aşabiliyorum"

Kruse sağlık durumuyla ilgili son durumu Twitch aracılığıyla açıkladı ve ağrılarının şiddetli olmadığını ve 30 km/s sınırını aştığını ifade etti. Ancak; Kruse'nin ilk 11'de maça başlaması beklenmiyor. 

Kruse: "Oynamak istiyorum"

Ayrıca Kruse yaptığı açıklamada, "Freiburg'a karşı oynamak istiyorum. Kesinlikle kadroda olabilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum" dedi. Kruse, eğer bu maçta oynarsa eski takımı Freiburg'a rakip olacak. Alman oyuncu, 2012-13 sezonunda Freiburg'da 34 maçta 11 gol atmış ve daha sonra Gladbach'a transfer olmuştu.

Bu sezon kaç gol attı?

Daha önce Fenerbahçe forması giyen ve sarı-lacivertli kulüple yaşadığı ihtilafı yakın zamanda çözen Max Kruse, sakatlanmadan önceki 10 maçta 6 gol attı ve 5 de asist yaptı. Kruse Fenerbahçe'de 23 maçta 7 gol 7 asist üretmişti.

Senin için hazırladığımız haberler