", "articleBody": "Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin Alman oyuncusu Max Kruse ise sakatlığından dolayı kadroda yer almıyor.Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda takıma katılan ve verdiği mücadeleyle takdir kazanan Max Kruse, Denizlispor maçında oynayamacağı için üzgün. Kruse, yaptığı sosyal medya paylaşımında, Takımıma destek olamadığım için çok üzgünüm. Bu sefer evden destekleyeceğim, haydi beyler! ifadelerini kullandı.AJANSSPOR Takımıma destek olamadığım için çok üzgünüm. Bu sefer evden destekleyeceğim, haydi beyler! 💛💙👊🏽 #fenerbahçe #kadiköy #OmuzOmuzaSampiyonluğa pic.twitter.com/CoAJP4nDQJ— Max Kruse (@MaxKruse_10) October 20, 2019", "author": {"@type":"Person","@id":"https://ajansspor.com/editor/","url":"https://ajansspor.com/editor/","image":{"@type":"ImageObject","url":"https://ajansspor.com/assets/images/.webp"}}, "publisher": { "@type": "Organization", "name":"Ajansspor.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://ajansspor.com/assets/images/line-logo.webp", "width": 200, "height": 41 } } }; ", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "xpath": [ "/html/head/title", "/html/head/meta[@name='description']/@content" ] }, "url": "https://ajansspor.com/haber/max-kruse-bu-sefer-evden-destekleyecegim-324839" }

Max Kruse: "Bu sefer evden destekleyeceğim!"

20.10.2019 - 19:57 | Son Güncellenme: 20.10.2019 - 16:58

Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin Alman oyuncusu Max Kruse ise sakatlığından dolayı kadroda yer almıyor.

Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda takıma katılan ve verdiği mücadeleyle takdir kazanan Max Kruse, Denizlispor maçında oynayamacağı için üzgün. Kruse, yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Takımıma destek olamadığım için çok üzgünüm. Bu sefer evden destekleyeceğim, haydi beyler!" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler