Max Kruse: "Fenerbahçe'yi iyi yerlere getireceğim"

25.07.2019 - 19:57 | Son Güncellenme: 25.07.2019 - 22:57

Max Kruse: "Fenerbahçe'yi iyi yerlere getireceğim"

Spor Toto Süper Lig'de sezona iddialı başlamak isteyen Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Max Kruse, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Kruse'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Almanya dışında bir yerde oynamadım. Türkiye Ligi'nin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Yok öyle bir çekingem. Fenerbahçe'yi iyi yerlere getireceğimi düşünüyorum.

Gazetelerde benimle ilgili birçok haber görüyorsunuz bunların hepsi doğru değil. Benimle birçok irtibat kuruldu, başka teklifler de aldım. Liverpool da bunlardan bir tanesiydi ama Fenerbahçe'yi tercih etmemin nedeni burada iyi olacağımı hissetmemdi. Çok mutluyum.

Nuri Şahin ve Tolgay Arslan ile Fenerbahçe'ye gelmeden önce konuştum. Alman ekolünden gelen oyuncuların olması avantaj. Fakat takım olarak bütün olması lazım. Bireysel hedef benim için önemli değil. Önemli olan takımımızın başarısı. Takımda şu anda olumlu takım ruhu olduğuna inanıyorum.

Yetenekli oyunculara sahibiz. Birlikte çalışmamız gerekiyor. Bu hazırlık kampını iyi geçirmemiz gerekiyor. Türkiye'nin en büyük takımında oynuyorsunuz. Bu baskı her zaman üzerinizde olacaktır. Şampiyon olup en iyisini yapıp bu baskıyı atlatmanız gerekiyor.

Fenerbahçe'yle ilgili anlatılan ilk şey taraftarın takımlarına tutkusuydu. Galatasaray ve Trabzonspor maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Ailem yanımda olmayacak. Avrupa'dan tamamen farklı. Özellikle sezon öncesi kampında kilonuza dikkat etmeniz gerekiyor. Türk yemeklerinden kaçmanıza imkan yok. Çalışmamız gereken çok şey var.

Kendimizi geliştirmemiz gereken şeyleri de görüyorsunuz. Bu bir son değil. İznimiz var. İznimizden sonra da Audi Cup var. Orada da eksiklerimizi net bir şekilde göreceğiz. 10 numara benim için en uygun pozisyon.

En büyük cevabı saha içerisinde vereceğim. Gösterdiğim performansla taraftarlarımızın beklentisini karşılayacağım. Ben Max Kruse, Fenerbahçe'yi seviyorum.

Senin için hazırladığımız haberler