Max Kruse krizinde yeni ayrıntı! Fitili yakan kişi...

24.07.2020 - 09:55 | Son Güncellenme: 24.07.2020 - 10:47

Max Kruse, Fenerbahçe'den sözleşmesi devam ediyor olmasına karşın ayrılmıştı. Sarı-lacivertlilerle davalık olan Alman futbolcunun ayrılış süreciyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Kruse sorununda fitili kim yaktı? İşte detaylar...

Max Kruse krizinde yeni ayrıntı! Fitili yakan kişi...

AJANSSPOR-HABER

Alman futbolcu Max Kruse, Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Max Kruse’nin ayrılığında Alman hukukçuların etkisi olduğu gündeme geldi. Kruse’nin ayrılış sürecinde Alman hukukçular nasıl devreye girdi? Detaylar haberde…

Alman hukukçu devreye girdi ve...

Max Kruse'nin sarı-lacivertlileri şoke eden sözleşme feshinin arka planında ilginç gerçekler ortaya çıktı. Almanya'nın önde gelen bir spor hukukçusunun, sarı-lacivertlilerin hamle hatasını fırsata çevirmeye çalıştığı ifade edildi.

Kruse ihtar çekti, yönetim uzlaşmak istedi

Skor’da yer alan habere göre; süreç şöyle gelişti:

Pandemi nedeniyle ödeme alamayan Kruse, kulübe 15 günlük süre verip ihtar çekti. İhtarın son gününde yönetici Selahattin Baki, Alman yıldızı arayıp orta yolu bulmak istediklerini anlattı.

Alman avukattan Kruse'ye: "Sözleşmeni feshet gel"

Kruse cephesi kazanacağına inanıyor

İddialara göre Alman yıldız, konuyu danıştığı başka bir hukuk firmasından da olumlu dönüş alıyor. Kruse cephesi, davayı kazanacaklarına kesin gözüyle bakıyor.

Kruse, Fenerbahçe'de kaç gol attı?

Max Kruse, Fenerbahçe’de Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere toplam 23 maçta 1873 dakika süre aldı ve 7 gol 7 asistlik performans ortaya koydu. Futbolcunun adı Union Berlin ile anılıyor.

Kruse'nin maliyeti ne kadardı?

Hatırlanacağı gibi Max Kruse, Fenerbahçe ile 3 yıllık kontrat imzalamıştı. Kulüpten resmi olarak futbolcunun maliyetiyle ilgili açıklama yapılmazken, oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro kazanacağı gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler