Max Kruse, Süper Lig performansını geride bıraktı

24.03.2021 - 00:25 | Son Güncellenme: 24.03.2021 - 00:28

Almanya Ligi haberleri... Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra bedelsiz olarak Almanya Ligi takımlarından Union Berlin'e transfer olan ve başarılı bir performans gösteren Max Kruse, Süper Lig'de yakaladığı performansı şimdiden geçmiş durumda. İşte detaylar...

Max Kruse, Süper Lig performansını geride bıraktı

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılıp Union Berlin'e bedelsiz olarak transfer olan Max Kruse, geçen sezon Süper Lig'de yakaladığı performansı geride bıraktı. 

Fanatik'te yer alan habere göre; geçen sezon Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak olaylı biçimde ayrılan Max Kruse, Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'e bedelsiz olarak transfer olmuştu. Alman oyuncu bir dönem sakatlık yaşasa da sezonun en başarılı performanslarında birine imza attı. Alman oyuncu 14 lig maçında 10 gol - 5 asist yaparken geçen sezon Süper Lig'de yakaladığı performansı da şimdiden geçti.

Süper Lig performansı

Max Kruse geçen sezon Süper Lig'de 20 maçta 7 gol - 6 asist yapmış ve 13 gol katkısı yapmıştı

Yeni transferler içinde en iyi ortalama Kruse'de

Independent için Bundesliga yazan gazeteci Stefan Bienkowski, son makalesinde Max Kruse'nin sezona imza atma yolunda olduğunu yazdı. Bu sezon Bundesliga'da transfer yapan oyuncular içinde Andre Silva (kiralık sözleşmesinin ardından bonservisi ile Frankfurt'a geldi) gole en çok katkı yapan oyuncu olurken Max Kruse ikinci sırada yer aldı.

Penaltılar dışında yapılan gol katkısında ise 90 dakika başına 0.85 ortalama yakalayan Max Kruse, ilk sırada yer aldı. Bayern Münih'e gelen Leroy Sane'de 0.85 gol katkısına ulaşırken toplamda 4 gol-9 asiste ulaştı.

"Bence Bundesliga'da sezonun en iyi transferi Max Kruse"

Karl-Heinz Rummenigge'nin kardeşi eski futbolcu ve yorumcu Michael Rummenigge ilk yarı sonunda, "Bence Bundesliga'da sezonun en iyi transferi Max Kruse. Bedavaya böyle iyi oyuncuyu çoğu zaman bulamazsınız" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler