Max Kruse'den ayrılık sinyali!

18.05.2020 - 23:22 | Son Güncellenme: 18.05.2020 - 23:24

Max Kruse'den ayrılık sinyali!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Max Kruse, katıldığı Instagram canlı yayınında Almanya Futbol Federasyonunu ve Bundesliga yönetimini eleştirdi. 32 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'deki koronavirüs günlerini de anlatırken ilginç açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Hazırlık maçı gibi"

Salgın sonra başlayan Bundesliga hakkında konuşan Kruse: "Boş stadlar hiç çekici gelmedi. Bir futbolcu olarak boş stadlar bana itici güç oalrak gelmiyor. Futbol içerisinde bulundurduğu taraftarlar ile yaşanır. Taraftar olmadan oynanan maçlar hazırlık maçlarına benziyor. Ancak yine de Bundesliga'nın başlaması insanların ruh haline genel olarak iyi gelebilir ve iyileştirebilir" ifadelerini kullandı.

"Mantıklı ve düzgün hamleler yapmamız lazım"

"Gol sonrası sevinçleri anlayamadım. Maç boyunca rakip takımla temas halindesin ama attığın golü kutlarken takım arkadaşlarından uzak duruyosun. Eğer futbol tekrar oynanacaksa mantıklı ve düzgün hamleler yapmamız lazım. Böylr bir şey olmaz"

"Fenerbahçe'deki durumum karışık"

Fenerbahçe'deki durumu hakkında konuşan Alman futbolcu: "Koronavirüs salgını nedeniyle Fenerbahçe'deki durumum şu an için karışık." ifadeleriyle şaşkınlık yarattı.

"Werder Bremen, Max Kruse'nin eksikliğini hissediyor"

Eski kulübü Werder Bremen'in küme düşme savaşında iyi şanslar dileyen Alman oyuncu: "Sanırım bu yıl onlar için zor olacak. Bence Werder Bremen, Max Kruse'nin eksikliğini hissediyor. Bu kesin." ifadelerini kullandı

Senin için hazırladığımız haberler