Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Max Kruse'nin son hali olay oldu! "Ne olmuş sana böyle"

Özgür Koç
29.04.2024 - 15:05 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 15:15

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Max Kruse'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Max Kruse'nin son hali olay oldu! "Ne olmuş sana böyle"

AJANSSPOR - HABER

2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması giyen ve son olarak Paderborn ile karşılıklı olarak yollarını ayırdıktan sonra Aralık 2023'te profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıklamıştı.  36 yaşındaki eski futbolcunun son hali ise görenleri şaşkına çevirdi.

Kilolu hali gündem oldu

9. lig takımı BSV Al-Dersimspor forması ile sahaya çıkan Max Kruse'nin kilolu hali sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

"Ne olmuş sana böyle"

Sosyal medya kullanıcıları, kariyerinde St. Pauli II, Paderborn, Fenerbahçe, Freiburg, W. Bremen U19, Union Berlin, Wolfsburg, W. Bremen II, Gladbach, W. Bremen ve St. Pauli takımlarının formasını giyen Kruse'nin kilolu hali karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken “Ne olmuş sana böyle” şeklinde yorumlarda bulundular. 

Fenerbahçe'de 20 maçta forma giydi

2019/2020 sezonu öncesi Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren Max Kruse, Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Süper Lig'de sahaya çıktığı 20 maçta yedi gol ve yedi asistlik performans sergileyen Kruse, daha sonra sözleşmesini tek taraflı feshederek sarı - lacivertlilerden ayrılmıştı.  

Fenerbahçe'ye karşı açtığı davayı kazanmıştı

Pandemi döneminde alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini fesheden Max Kruse, sarı-lacivertli takıma karşı açtığı davayı kazanmıştı. Taraflar daha sonra uzlaşmaya gitmiş ve Fenerbahçe Kruse’ye 4.5 milyon euro ödemişti.

Senin için hazırladığımız haberler