Max Kruse'ye 33 yaşında piyango vurdu

01.07.2021 - 19:09 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 19:11

Fenerbahçe'den ayrılan ve Union Berlin'de forma giyen Max Kruse, Almanya ile Tokyo Olimpiyatları'nda boy göstermeye hazır. Detaylar haberde...

Max Kruse'ye 33 yaşında piyango vurdu

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Union Berlin'de yeni sezon hazırlıkları başladı. Berlin ekibinde Max Kruse'nin antrenmanda yer almasına izin verilmedi. Tokyo'da yer alması planlanan Alman futbolcunun antrenmana neden katılmadığı ortaya çıktı. Detaylar haberde...

Kruse son antrenmanda yok

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan daha sonra ise sarı-lacivertlilerle uzlaşmaya yoluna giden Max Kruse, kariyerine Union Berlin'de devam ediyor.

Koronavirüs aşısı oldu

Urs Fischer yönetimindeki Union Berlin, yeni sezon öncesi antrenmanlara başlarken Max Kruse koronavirüs aşısı olduğu için antrenmanda yer almadı. 

Tokyo'ya gitmesi planlanıyor

Bilindiği üzere bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Stefan Kuntz, Almanya 21 Yaşaltı Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu yaşadı. Aynı zamanda Olimpiyat Takımı'ndan da sorumlu olan Kuntz, Kruse'yi olimpiyatlara götürmeyi düşündüğünü söylemişti. 

Kuntz'un Kruse planı ne?

Plana göre; aday gösterilmesi halinde Max Kruse 12 Temmuz'dan itibaren Olimpiyat Takımı ile Tokyo'ya gidecek, Almanya Ligi başlamadan 1 hafta önce yani; 8 Ağustos'ta dönecek.

Löw, Kruse için ne demişti? 

Almanya Milli Takımı kadrosunda yer alması beklenen ve ancak daha önce disiplinsiz davranışlar sebebiyle Joachim Löw'ün şans tanımadığı Kruse geçen sezon 22 maçta 11 gol atıp 5 de asist yaptı. Kruse'nin Almanya Milli Takımı'nda gözden düşmesine neden olayların ise gece hayatı ve alkollüyken bir takside 75 bin Euro unuttuğu haberleriyle gündeme oturmasıydı. 

Senin için hazırladığımız haberler