Max Verstappen, Red Bull'dan ayrılabilir: Kazanamadığı her yarışta 1 milyon kaybediyor

19.09.2024 - 16:26 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 16:47

Eski Formula 1 pilotu Ralf Schumacher yeni açıklamalarında Max Verstappen'ın kaybettiği her yarışta 1 milyon kaybettiğini söyledi. İşte detaylar...

Max Verstappen, Red Bull'dan ayrılabilir: Kazanamadığı her yarışta 1 milyon kaybediyor

AJANSSPOR - HABER

Max Verstappen, Azerbaycan Grand Prix'te istediği performansı gösteremedi. Eski Formula 1 pilotu Ralf Schumacher ise yeni açıklamalarında 26 yaşındaki pilottan bahsetti.

"Bu inanılmaz"

Üç kez dünya şampiyonu olan Max Verstappen, Haziran ayından bu yana 7 yarışta aradığını bulamadı. Performansı tartışma konusu olan Formula 1 pilotu hakkında bir yeni açıklama da Ralf Schumacher'dan geldi. 49 yaşındaki eski F1 pilotu Schumacher, Sky'a yaptığı açıklamalarda Verstappen'ın kaybettiği her yarışta 1 milyon kaybettiğini belirterek şunları söyledi: "Kazanmadığı her yarış için bir milyon kaybettiği varsayılıyor. Bu inanılmaz. Geçen yıl çok başarılıydı ve spor açısından artık işlerin iyi gitmemesi gerçeğine ek olarak bu kaçırdığı para da çok fazla."

Verstappen, Red Bull'dan ayrılacak mı?

Ralf Schumacher'ı Red Bull ile yoluna devam eden Max Verstappen için bir diğer değerlendirmesi de takımı hakkında oldu. Scchumacher "Gelecekte Max Verstappen'a ne olacağı konusunda her şeyin kesin olmadığı görüşündeyim. Çünkü sabrının olmadığına ve sonsuza kadar kalmayacağına inanıyorum."

İlgini Çekebilir
Sergio Perez'in babası evinde baygın bulundu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler