Trabzonspor'da Maxi Gomez Monaco maçında kırmızı kart gördü!

Orhan Gülek
06.10.2022 - 21:44 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 21:58

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta maçında deplasmanda Monaco ile karşılaşan Trabzonspor'da Maxi Gomez mücadelenin 11. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Trabzonspor'da Maxi Gomez  Monaco maçında kırmızı kart gördü!

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avurpa Ligi H Grubunda Trabzonspor deplasmanda Monaco ile karşılaştı. Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Trabzonspor’un transfer döneminin son günlerinde İspanyol ekibi Valencia’dan kadrosuna kattığı Uruguaylı golcü Maxi Gomez 11. dakikada direkt gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Gomez için VAR'dan inceleme uyarısı geldi

Trabzonspor'un lehine faul kararı veren Kruashvili'ye VAR'dan inceleme uyarısı geldi. Gürcü hakem, Gomez'in müdahalesinin kasti olduğu yönünde karar vererek Uruguaylı golcüye kırmızı kart verdi. 26 yaşındaki futbolcu, müdahalesinin kasti olmadığını uzun süre hakeme anlatsa da karar değişmedi. 

 

İlgini Çekebilir
Fırtına, Avrupa'da dindi
Habere Git

Grupta işler karıştı

Grupta oynanan diğer maçta Kızılyıldız, lider Ferencvaros karşısında büyük bir sürpriz yaptı ve rakibini 4-1'le geçti. Bu sonuçların ardından Monaco, 6 puan ve averajla zirveye oturdu. Aynı puanlı Ferencvaros, 2. sıraya gerilerken 3 puanlı Kızılyıdlız, 3. sırada haftayı kapattı. Trabzonspor ise 3 puan ve averajla maalesef son sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler