Trabzonspor'da Gomez, Trezeguet ve Bartra'dan Fenerbahçe maçı açıklaması

Orhan Gülek
24.12.2022 - 21:50 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 22:01

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan maçta lider Fenerbahçe’yi sahasında 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da Gomez, Trezeguet ve Bartra maç sonu değerlendirmede bulundu.

Trabzonspor'da Gomez, Trezeguet ve Bartra'dan Fenerbahçe maçı açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan maçta Trabzonspor lider Fenerbahçe’yi sahasında 2-0 mağlup etti. Dünya Kupası dönüşü ligdeki ilk derbi heyecanında Trabzonspor ezeli rakibini devirip 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'da gol atan Maxi Gomez, Trezeguet ve stoper Marc Bartra açıklamalarda bulundu.

Gomez: "Bugün de gol attım"

Gol attığı ve galibiyette payı olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Maxi Gomez, "Çok zor bir maç olduğunu biliyorduk. Direkt rakibimizle oynadık. Çok önemli bir galibiyet oldu. Dünya Kupası'nda olmak benim için çok önemliydi. Erken elenmek kötüydü ama takımımın gösterdiği mücadeleden dolayı gururluyum. Son Ankara maçında asist yapmıştım. Bugün de gol attım. Ama önemli olan takımın kazanması, biz de bugün kazandık. Mutluyuz." dedi.

Trezeguet: "Golden önemlisi takımın kazanmasıydı"

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında uzaktan müthiş golüyle karşılaşmaya damga vuran Trezeguet ise maç sonu şöyle konuştu:

"Hem golüm hem de galibiyet için Allah'a hamdolsun. Taraftarımız bizim yanımızdaydı. Taraftarımızın evlerine bu mutluluk olmadan dönmelerini istemedik. golden önemlisi takımın kazanmasıydı, bunu da başardık. Hangi maç olursa olsun elimizden gelenin en iyisini verip taraftarı evine mutlu göndermek istiyoruz."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fırtına'ya tutuldu
Habere Git

Bartra: "Dünya Kupası arasında çok iyi çalıştık"

Trabzonspor'un İspanyol futbolcusu Marc Bartra ise Fenerbahçe galibiyeti sonrası şöyle konuştu:

"Çok mutluyum. Bugün kazandığımız sadece 3 puandı ama daha önemlisi bunu yapabilme gücünü gösterdik. Dünya Kupası arasında çok iyi çalıştık. Rakibimizin neler yapabileceğine çok iyi çalıştık. Bugün çok iyi uyguladık. Yapabileceğimiz her mücadeleyi gösterdik. 

 

Bugün 3 puandan daha fazla şeyler kazandık. Planladığımı şey ameliyat olmamaktı. Sonuç vermeyince bunu yapmak zorunda kaldık. Hazırlık maçlarını kaçırdım ama bu maçta oynayıp kazanmak mutluluk edici."

Trabzonspor, farkı 3 puana düşürdü

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 26’ya çıkardı ve 29 puanda kalan Fenerbahçe ile farkı 3 puana indirdi.

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır, 3 puanın sırrını açıkladı
Habere Git

Gelecek hafta Fenerbahçe Hatayspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ise Karagümrük deplasmanına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler