Maxim, Beşiktaş'tan Önce Başka Takımlardan Transfer Teklifi Geldiğini Açıkladı

Ali Bozkurt
23.03.2023 - 17:07 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 17:32

Beşiktaş'ın Süper Lig'den çekilme kararı alan Gaziantep'ten transfer ettiği Alexandru Maxim, Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Maxim, Beşiktaş'tan Önce Başka Takımlardan Transfer Teklifi Geldiğini Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın deprem dolasıyla ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK'dan sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Alexandru Maxim, Fenerbahçe maçı hazırlıkları öncesinde basın açıklaması yaptı. Maxim, kendisine gelen tekliflere de değindi. Detaylar...

''Burada oynamak istiyorum''

Süper Lig'den önce oynadığı liglere değinen Maxim, ''İspanya'da, Romanya'da ve Almanya'da oynadım. Türkiye farklı bir lig. Burada olmayı seviyorum. Ben geleceğimi burada görüyorum. Sağlıklı ve iyi çalışmaya çalışıyorum. Birkaç sene daha burada oynamayı isterim.'' dedi.

''Başka kulüpler istedi''

Beşiktaş'a transfer olmadan önce başka kulüplerden de teklif aldığını açıklayan Maxim, ''Ben her zaman sahaya odaklandım, transferler benim işim değildi. Başka kulüpler de istedi ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Burada olmaktan çok mutluyum.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta kayıp bulundu! Dele Alli...
Habere Git

''Beşiktaş isterse kalırım''

Beşiktaş'ta oynamaktan mutlu olduğunu dile getiren Maxim, ''Transfer konusu benim elimde değil. Beşiktaş'ta devam etmeyi tabiki isterim, burada kalmak beni çok mutlu eder. Şu anda ben haftaya oynanacak derbiye ve sezonu nasıl bitireceğime odaklıyım. Transfer durumuna sezon sonunda bakacağız.'' dedi.

''Sabırlıyım, forma bekliyorum''

Avrupa hedefleri olduğunu ve oynamak için sabırla beklediğini söyleyen Maxim, ''İlk 11 için acele etmiyorum, sabırlıyım. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Karar hocamızın. 3 dakika, 5 dakika ne kadar olursa olsun hedefim her zaman takıma katkı sağlayıp 3 puanın alınmasına yardımcı olmak.  Hedefim her oynadığım yerde aynı performansı sergilemek. Her zaman gol ya da asist olarak takıma katkı vermek. Beşiktaş olarak her zaman şampiyonluk ve Avrupa hedefi olan bir takımız. Benim de amacım bu hedefleri gerçekleştirmek.'' dedi.

''Derbiyi kazanmak istiyoruz''

Milli aradan sonra Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını ve maçtan 3 puan almak istediklerini dile getiren Maxim, ''Takım arkadaşlarım umarım milli takımlardan sağ salim döner. Fenerbahçe stadını biliyorum ama derbi farklı bir atmosfer olacak. Umarım 3 puanı kazanırız. Taraftarımız her maçta bizi çılgınca destekliyor, onlar için galip gelmek istiyoruz. Tekrar söylüyorum, burada kalmayı istiyorum. Geleceğe değil şu ana odaklıyım. Beşiktaş benim kalmamı isterse seve seve burada kalmayı isterim. Şu anda odaklandığım tek konu Fenerbahçe derbisi.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler