Mbappe adım adım Real Madrid'e! Bu cuma...

26.08.2021 - 22:59 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 23:11

Son dakika transfer haberleri... Real Madrid, Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe için kesenin ağzını açtı. İşte detaylar...

Mbappe adım adım Real Madrid'e! Bu cuma...

AJANSSPOR - HABER

 

Avrupa'da kolay kolay unutulmayacak bir transfer sezonu yaşanıyor. Lionel Messi'nin 'doğup büyüdüğü' Barcelona'yı bırakıp Paris'e gitmesinin ardından; yine başrolde Paris'in yer aldığı bir transferin yaşanması an meselesi. Real Madrid, PSG'den takımın genç yıldızı Kylian Mbappe'yi istiyor. Taraflar arasındaki pazarlık koyulaştı. 

Real Madrid'den 'rekor' teklif

Kralın takımı Real Madrid, Kylian Mbappe için yeni bir rekora hazırlanıyor. İspanya'nın en çok okunan spor gazetelerinden Marca'da, Madrid'in PSG'ye 180 milyon Euro önerdiği iddia edildi. PSG ise, Real Madrid'den 200 milyon Euro istedi. Taraflar arasında anlaşma sağlanacağı düşünülürken; resmi açıklamaların bu cuma yapılması bekleniyor. Bu transfer gerçekleşirse, Mbappe; Real Madrid tarihinin en pahalı oyuncusu ünvanını alacak. 

PSG'nin patronu: "Çalışıyorum..."

Bugün, İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi grup aşaması kura çekimi etkinliğine katılan PSG'nin patronu Al Khelaifi, Mbappe sorusuna; "Şu an bunun zamanı değil. Çalışıyorum. Vakti gelince açıklama yapacağım" cevabını verdi. 

"Her zaman çok net olduk..."

Kuradan sonra basın mensuplarıyla tekrar bir araya gelen iş insanı, bu kez: "Her zaman çok net olduk. İlk günkü yerdeyiz. Bu tavrımızdan ödün vermeyeceğiz" dedi. 

"Ayrılmak istiyorsa ayrılabilir..."

Paris Saint-Germain'in sportif müdürü Leonardo Araujo, bir gün önce Mbappe'nin takımdan ayrılacağı sorusu hakkında: "Takımdan ayrılmak istiyorsa ayrılabilir. Ancak, bu bizim koşullarımıza göre şekillenir" diye konuştu.

Mbappe'nin performansı

Kylian Mbappe geçen sezon tüm kulvarlarda 51 maçta 44 gol atıp 12 de asist yapmıştı. Fransız yıldız bu sezon da 3 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 2018 yılında 200 milyon Euro bedeli olan Mbappe'ye şu sıralarda ise 160 milyon Euro değer biçiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler