Mbappe antrenmanda Arda'nın yanına koştu: "Beni çok şaşırttın"

12.08.2024 - 12:24 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 14:06

Real Madrid'in Atalanta ile oynayacağı UEFA Süper Kupa maçı öncesi milli futbolcu Arda Güler'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Mbappe antrenmanda Arda'nın yanına koştu: "Beni çok şaşırttın"

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta, 14 Ağustos Çarşamba günü saat saat 22.00’de UEFA Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

Arda Güler, Süper Kupa maçında forma giyecek mi?

Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler'in sezonun ilk resmi maçı olan UEFA Süper Kupa maçında forma giyip giymeyeceği ise merak konusu.

Ancelotti farklı varyasyonları test ediyor

Real Madrid'in İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atalanta ile yapılacak maç öncesinde antrenmanlarda hücum hattında farklı versiyonları test etti.

Ancelotti, Arda'nın yer aldığı üçlüyü test etti

Antrenmanda önce Rodrygo, Mbappe ve Vinicius'u bir arada deneyen Ancelotti, ikinci olarak ise Rodrygo'nun yerine Arda Güler'i koyarak deneme yaptı.

Haber Global'de yer alan habere göre, İspanyol basını, Arda Güler hakkındaki bu gelişmeyi, "Ancelotti; Vinicius, Arda Güler ve Mbappe'li forvet hattını test etti." diyerek duyurdu.

Ya Arda ya Rodrygo oynayacak

Kimi gazeteler Rodrygo'nun Atalanta maçına yedek başlayacağını yerine ise Arda Güler'in oynayacağını yazarken kimileri ise Ancelotti'nin yine de Rodrygo'yu tercih edeceğini ileri sürdü. Eğer Ancelotti Rodrygo'yu hazır görmezse formanın Arda Güler'e verilmesi bekleniyor.

Nisan ayından bu yana üst düzey performans sergiliyor

Nisan ayından bu yana hem Real Madrid formasıyla hem de EURO 2024'te milli takım formasıyla üst seviye bir futbol oynayan Arda Güler'in ilk 11'i hak ettiğini yazan İspanyol basını, çarşamba gününü herkesin merakla beklediğinin altını çizdi.

Mbappe, Arda'ya hayran kaldı

Defensa Central'ın haberine göre Real Madrid'in kadrosuna kattığı Fransız yıldız Kylian Mbappe, Arda Turan'ın antrenmandaki performansına hayran kaldı.

Yanına koştu: "Beni çok şaşırttın"

Haberin detayında, Kylian Mbappe antrenman maçında kendisine yaptığı asist yapan Arda Güler'in yanına koşarak "Gerçekten çok yeteneklisin. Gösterdiğin performansla beni çok şaşırttın" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler