"Mbappe, bedavaya gidebilir"

23.04.2020 - 19:58 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 20:05

"Mbappe, bedavaya gidebilir"

Paris Saint-Germain, sözleşmesi 2022 sezonu sonunda bitecek olan yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'yi bonservis ücreti kazanmadan takımdan gönderebilir. The Sun gazetesinin haberine göre Fransız temsilcisi, 21 yaşındaki futbolcusunu sözleşmesi bitene kadar takımda tutma istediğini ve kendisiyle yeni bir sözleşme imzalamak için ellerinden geleni yapacaklarını yazdı. Haberde yeni bir sözleşme imzalanamazsa Fransız oyuncunun bonservis ücreti olmadan takımdan ayrılabileceğini yazdı.

Her fırsatta Real Madrid hayranlığını dile getiren genç oyuncu ve sık sık Mbappe'ye duyduğu hayranlığını dile getiren Real Madrid teknik patronu Zinedine Zidane'nın açıklamalarından sonra ESPN'e konuşan PSG'li yöneticiler öncelikli hedeflerinin 21 yaşındaki futbolcuyu takımda tutmak olduğunu aktardı. Sözleşmesi bitene kadar ne kadar ücret teklif edilirse edilsin oyuncuyu satmayacaklarını ve yıldız futbolcunun sözleşmesini yenilemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 2 sezon sonra sözleşmesi bitecek futbolcu, eğer takımıyla yeni bir sözleşme imzalamazsa bir sonraki takımına bonservis ücreti ödenmeden transfer olabilir.

"Zidane: Real Madrid için oynamak istediğini biliyorum"

Geçtiğimiz Kasım ayında Mbappe transferi hakkında konuşan Real Madrid teknik direktörü Zidane: "Gelecekte nelerin değişip, değişmeyeceğini göreceğiz. Kendisinin her zaman Real Madrid için oynamanın hayallerini kurduğunu biliyorum." açıklamalarında bulunmuştu. 

"Ne olursa olsun Mbappe bu takımda kalacak!"

Bu açıklamalarından sonra Paris Saint-Germain futbol direktörü Leonardo Araujo, Zidane'a tepki göstermiş ve Mbappe'nin Real Madrid'e olan hayranlığının farkında olduğunu söylemişti. Leonardo: "Dürüst olmak gerekirse bu durum beni rahatsız ediyor. Hayaller ve rüyalar hakkında konuşmak için doğru bir zaman değil. Mbappe bizim için çok önemli ve bunları konuşmak için doğru bir zaman değil. Bizimle hala iki buçuk yıllık anlaşması var. O dünyanın en iyilerinden biri. Ne olursa olsun Mbappe bu takımda kalacak!" açıklamalarını yapmıştı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler