Kylian Mbappe, Usain Bolt'un 100 metre yarış teklini kabul etti!

İsa Kethüda
06.05.2024 - 11:20 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 11:45

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe, tarihin en hızlı insanı Usain Bolt ile 100 metre yarışmayı kabul etti. Detaylar.

Kylian Mbappe, Usain Bolt'un 100 metre yarış teklini kabul etti!

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe, dünyaca ünlü Jamaikalı eski sprinter Usain Bolt'un 100 metre yarış teklifini kabul etti. 

RMC Sport'ta yer alan habere göre Usain Bolt geçtiğimiz günlerde Kylian Mbappe'ye 100 metre yarışı teklifinde bulunmuştu. Fransız yıldız Kylian Mbappe, dün Jamaikalı eski sprinter Usain Bolt'un bu teklifini kabul ettiğini açıkladı.

"Ben ona ondan önce hayran olmaya başladım"

Nike ve "Inspired By KM" vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen tanıtımda konuşan ve Usain Bolt'un kendisine ilham verdiğini söyleyen Mbappe, "Böyle bir insana ilham verdiğimi bilmek gerçekten memnuniyet verici. O da herkese ilham verdi. Bunun karşılıklı olduğunu söyleyebilirim ve ben ona ondan önce hayran olmaya başladım" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a kupa maçı öncesi sakatlık şoku! Sezonu kapattı...
Habere Git

"Usain Bolt'a karşı hiç şansım olmadığını düşünüyorum"

Bolt'a karşı hiç şansı olmadığını düşünen Mbappe, "Usain Bolt'a karşı hiç şansım olmadığını düşünüyorum. Onun da dediği gibi hiç şansım yok. Ama yarışmak eğlenceli olabilir. Eğer ikimizin de vakti varsa neden olmasın. Sonuçtan pek bir şey beklemiyorum" şeklinde konuştu. 

Dünya rekorları elinde

Öte yandan 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası'nın ardından emekliye ayrılan Jamaikalı atlet Usain Bolt, erkekler 100 metrede 9.58 ve 200 metrede 19.19'luk dereceleriyle dünya rekorlarını elinde tutuyor.

Sezon sonunda PSG'den ayrılacak olan Fransız yıldız Mbappe ise bu sezon forma giydiği 45 karşılaşmada 43 gol ve 10 asistlik müthiş performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Kartal'ın, İspanyol yıldız için yaptığı teklif ortaya çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler