Mbappe için çılgın transfer teklifi!

13.10.2018 - 17:22 | Son Güncellenme: 13.10.2018 - 20:22

Mbappe için çılgın transfer teklifi!

Fransa'da PSG forması giyen genç yıldız Kylian Mbappe için bomba bir iddia ortaya atıldı. Manchester City'nin, tüm transfer bütçesini Kylian Mbappe transferi için harcamayı düşündüğü öne sürüldü. Bu çılgın rakamın, 222 milyon Euro bonservis bedeli ödenen Neymar'ı bile sollayacağı belirtildi.

Neymar'ın ücreti dudak uçuklatmıştı

Barcelona'da forma giyen Brezilyalı yıldız Neymar'ın, Paris Saint Germain'e 222 milyon Euro'ya transfer olması futbolseverlerin ağızlarını açık bırakmıştı. Bir futbolcuya verilen en yüksek bonservis bedeli olan bu rakamın uzun bir süre geçilemeyeceği savunulmuştu.

Mbappe, Neymar'ı geride bırakacak

Ancak bu transfer rekorunu, Neymar'ın takım arkadaşı Kylian Mbappe'nin kırması bekleniyor. Manchester City'nin, tüm transfer bütçesini Kylian Mbappe'ye harcayacağı ve bu rakamın Neymar'a ödenen rakamı sollayacağı konuşuluyor.

City, transfer için şartları zorlayacak

Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın mutlaka takımında görmek istediği Kylian Mbappe için tüm imkanları zorlayan yönetim, müthiş bir teklifle PSG'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

330 milyon Euro

İspanyol basınındaki habere göre; Manchester City, Kylian Mbappe için transfer bütçesinin tamamı olan 330 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Rekor bedelle İngiltere yolcusu

Fransa ile Dünya Kupası zaferi yaşayan Kylian Mbappe'nin transferi gerçekleşirse, 19 yaşındaki yıldız futbolcu rekor bir bonservis rakamına İngiltere'nin yolunu tutacak.

Monaco'da yıldızı parladı

Monaco'da parlayan ve Paris Saint Germain'in toplam 180 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Kylian Mbappe'nin piyasa değeri şu anda 150 milyon Euro olarak belirtiliyor.

31 gol 19 asist

Genç yaşına rağmen dünyanın en değerli futbolcuları arasına girmeyi başaran Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain formasıyla çıktığı 51 maçta 31 golü ve 19 asisti bulunuyor. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler