Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron PSG'li Kylian Mbappe İçin Devrede

Akın Ungan
05.04.2022 - 20:48 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 21:01

Real Madrid'in transfer etmek istediği Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'de kaması için Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron görüşüyor. İşte detaylar.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron PSG'li Kylian Mbappe İçin Devrede

Ligue 1 devi Paris Saint Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe'nin bu sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Transferde adı Real Madrid ile anılan genç oyuncuyu kadrosunda tutmak isteyen PSG, elinden gelen her yolu denemekte kararlı.

Fransa Cumhurbaşkanı devreye girdi

Fransa basınında yer alan habere göre Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kylian Mbappe için devreye girdi. Cumhurbaşkanı, 23 yaşındaki süperstarı, PSG'de kalma konusunda ikna etmeye çalışıyor.

Para mı hayal mi?

Paris Saint Germain'in Kylian Mbappe'ye, takımda kalması için Lionel Messi ve Neymar'a verdiği paradan daha yüksek bir maaş önermeye hazırlandığı belirtildi. Öte yandan Real Madrid'in ise Mbappe'nin çocukluk hayali olduğu da ortaya çıkan eski fotoğraflarında görülüyor.

Mbappe'nin bu sezonki istatistikleri

Bu sezon PSG forması ile 38 karşılaşmada görev alan Kylian Mbappe, 28 kez rakip fileleri havalandırırken, 20 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı. 23 yaşındaki yıldız oyuncunun PSG skoruna toplam katkısı ise 38 maçta 48 gol oldu.

Senin için hazırladığımız haberler