Mbappe için pamuk eller cebe! Premier Lig devinde ilginç kampanya…

07.03.2021 - 13:23 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 13:28

İngiltere Premier Lig’de başarısız bir sezon geçiren Liverpool’da taraftarlar, Paris Saint-Germain'den Kylian Mbappe'nin transfer edilmesi için para toplama kampanyası başlattı. Hedef ise 250 milyon Sterlin. İşte ayrıntılar…

Mbappe için pamuk eller cebe! Premier Lig devinde ilginç kampanya…

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Liverpool taraftarları çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı. Bu sezon Premier Lig’de beklediğini bulamayan İngiliz ekibinde gözler şimdiden transfere çevrildi.  

En büyük rakip Real Madrid

İngiliz kulübünün en büyük rüyası ise Kylian Mbappe’yi gelecek sezon renklerine bağlamak. Ancak bu transferde başta Real Madrid olmak üzere Avrupa devleriyle yarışan Kırmızılar maddi kaynakm bulmakta zorlanıyor. 

"Kylian Mbappe'yi Liverpool'a getir"

Özellikle korona virüsün oluşturduğu ekonomik sıkıntılar dolayısıyla eli kolu bağlanan Liverpool’da taraftarlar devreye girdi. İngiliz devine gönül veren futbolseverler, 2 internet sitesi üzerinden başlattıkları "Kylian Mbappe'yi Liverpool'a getir" kampanyasıyla 250 milyon Sterlin toplamayı hedefliyor.

2 bin 600 Sterlin toplayabildiler

Ancak bu ilginç kampanyaya ilk bölümde 212 kişinin bağış yaptığı ve ancak 2 bin 607 Sterlin toplandığı görüldü. Hedeflerinden vazgeçmeyen taraftarlar ise, "Haydi futbol dünyasını şoka uğratalım. Dünyada 100 milyon Liverpool hayranı var. Herkes 2,5 Sterlin bağışlarsa Kylian'ı transfer etmek için yeterli para çıkar. Tüm zamanların en büyük transferini gerçekleştirmek için birlik olalım" ifadeleriyle motivasyonu aertırmaya çalışıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler