Mbappe, Messi'ye sarıldı ama o detay dikkat çekti!

12.08.2021 - 18:20 | Son Güncellenme: 12.08.2021 - 18:27

Son dakika haberleri... Paris Saint-Germain'in sükse yaratan yeni transferi Lionel Messi, takım içindeki dengeleri bozdu. Kylian Mbappe'nin messi tepkisi dikkat çekti. İşte detaylar...

Mbappe, Messi'ye sarıldı ama o detay dikkat çekti!

AJANSSPOR - HABER

 

Paris Saint-Germain, Avrupa'da yılın; belki de asrın transferini gerçekleştirdi. Barcelona'da 16 yıl süreyle forma giyip sayısız başarı elde eden Lionel Messi, 12 Ağustos'ta Paris Saint-Germain'le anlaşmaya vardı. Bu transfer, takım içindeki dengeleri değiştirmekle beraber Avrupa futboluna da yeni bir boyut kattı. Takımın genç yıldızlarından Kylian Mbappe, Lionel Messi'yi karşılarken sarılsa da transfer sonrası bir detay dikkat çekti. 

Mbappe, Messi'yi beğenmedi

İspanya'da yayın yapan El Chinguirito TV, PSG'nin Lionel Messi paylaşımlarını Kylian Mbappe'nin beğenmediğini haberleştirdi. Neymar ve Ramos bu gönderilerin 14'ünü beğeniren, Angel Di Maria, hemşehrisinin transfer paylaşımlarını 10 kez beğendi. Mbappe ise bütün paylaşımlara sırt döndü. 

Real Madrid'i istiyor

Fransız gazeteci Thibaud Vezirian, Lionel Messi transferinden sonra Kylian Mbappe'nin PSG'yle bağlarını kopardığını iddia etti. Vezirian'ın iddiasına göre, Mbappe önümüzdeki yıl bedelsiz olarak Real Madrid'in yolunu tutacak. 

Senin için hazırladığımız haberler