Mbappe’den Messi isyanı! Yönetime başvurdu

11.08.2021 - 22:01 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 22:17

Paris Saint-Germain’in Fransız yıldızı Kylian Mbappe’nin Lionel Messi transferi sonrası yönetimle görüşerek ayrılmak istediği iddia edildi. İşte detaylar…

Mbappe’den Messi isyanı! Yönetime başvurdu

AJANSSPOR-HABER

Lionel Messi’nin Paris Saint-Germain’e transfer olmasının yankıları sürüyor. Barcelona ile özdeşleşen yıldız futbolcu bugün yeni kulübüne 2 yıllık imza attı.

Messi-Neymar-Mbappe üçlüsü hayal mi?

Böylece tüm futbolseverler Messi – Neymar – Mbappe’den oluşacak Fransız ekibinin rüya gibi hücum hattını izlemenin hayalini kuramaya başladı. Ancak son gelen haberler bu beklentiye gölge düşürdü.

L’Equipe: Mbappe ayrılmak istiyor

Fransa’nın dünyaca ünlü spor gazetesi L’Equipe, Kylian Mbappe’nin PSG’den ayrılma kararı aldığını duyurdu. Gazete, Messi ile beraber oynamak istemeyen genç yıldızın bu konudaki kararını yönetime ilettiğini bildirdi.

 

PSG, Mbappe'yi bırakmamaya kararlı

Buna karşılık Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al Khelaifi, Fransız futbolcunun takımda kalacağı konusunda ısrarcı. Al Khelaifi, Messi’nin basın toplantısında yaptığı açıklamada “Herkesin bildiği gibi Mbappe PSG'nin oyuncusu. Takımdan ayrılmak istemediğini açıkça bana söyledi. Mbappe rekabetçi bir takım istediğini söylüyordu, şimdi bu takımdan daha rekabetçisi yok, bir bahanesi olamaz" dedi.

İlgini Çekebilir
Lionel Messi: "Barcelona'yı düşünüyorum..."
Habere Git

Real Madrid ve Liverpool Mbappe için pusuda

22 yaşındaki Kylian Mbappe geçtiğimiz sezon attığı 27 golle Ligue 1’in gol kralı olmuştu. Fransız futbolcuyu Real Madrid ve Liverpool gibi kulüplerin kadrosuna katmak istediği biliniyor.     

İlgini Çekebilir
Messi’ye ezeli rakibinden ‘hoş geldin’ mesajı! 'Kim derdi ki...'
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler