Mbappe'nin tarihe geçtiği maçta PSG 1 puan aldı
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçında PSG, Benfica ile 1-1 berabere kaldı. PSG'nin tek golünü atan Kylian Mbappe, kulüp tarihinde turnuvanın en skorer ismi oldu.

Son 5 Haber

Paraguay maçı sonrası Türkiye, Avrupa'da gündem oldu! Atılan manşetler

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Paris Saint Germain ve Benfica, Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. haftasında Parc des Princes'de karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi.
Goller penaltıdan geldi
Karşılaşmanın 39. dakikasında Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe, penaltıdan takımını öne geçiren golü kaydetti ve ilk yarı bu skorla bitti. Maçın ikinci yarısında ise konuk ekip Benfica, 62. dakikada Joao Mario ile penaltıdan skora dengeyi getirdi.
Mücadelenin 87. dakikasında ise Kylian Mbappe'nin attığı gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçta başka gol olmayınca her iki ekipte sahadan 1 puanla ayrıldı.

Mbappe PSG tarihine geçti
Karşılaşmada Paris Saint Germain'in tek golünü kaydeden Kylian Mbappe, Edinson Cavani'yi geride bırakarak 31 golle kulüp tarihinin Şampiyonlar Ligi'ndeki en skorer ismi oldu.
Bu sonuçla Paris Saint Germain ve Benfica puanını 8 yaptı. Grupta oynanan diğer maçta Maccabi Haifa, Juventus'u 2-0 mağlup etti.
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. hafta maçında Paris Saint Germain, Maccabi Haifa'yı konuk edecek. Benfica ise Juventus'u ağırlayacak.