Kylian Mbappe'nin yeni adresi Suudi Arabistan olabilir! Resmi açıklama...

16.12.2023 - 17:36 | Son Güncellenme: 16.12.2023 - 17:46

Suudi Pro Ligi direktörü Michael Emenalo, Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe'yi istediklerini açıkladı. Detaylar.

Kylian Mbappe'nin yeni adresi Suudi Arabistan olabilir! Resmi açıklama...

AJANSSPOR-HABER

Suudi Pro Ligi direktörü Michael Emenalo, Fransa Ligue 1 (Fransa Ligi) ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Kylian Mbappe ile görüşmek isteriz"

Mbappe ile görüşmeyi istediklerini söyleyen Emenalo, "Kylian Mbappe ile görüşmek isteriz ama ne yapmak istediğini şu an için bilmiyoruz. 

"Suudi Arabistan’da futbol oynamak isterlerse nerede olduğumuzu biliyorlar"

Bizim pozisyonumuzun çok net olduğunu düşünüyorum. Mbappe gibi büyük ve yıldız oyuncular Suudi Arabistan’da futbol oynamak isterlerse nerede olduğumuzu biliyorlar.

"İlgisi ve olasılığı varsa reddedemeyiz" 

Mbappe'nin bugün veya gelecekte inşa ettiğimiz şeyin bir parçası olma olasılığı veya ilgisi varsa bu olasılığı asla reddedemeyiz. O çok sevdiğimiz harika bir oyuncu" dedi. 

Bilindiği üzere PSG ile yeni sözleşme yenilemeye sıcak bakmayan Fransız yıldız, sezon öncesi Japonya ve Güney Kore'deki hazırlık turnuvası kampına alınmamış ve kadro dışı bırakılmıştı.

Daha sonra affedilen ve takımla antrenmanlara başlayan Kylian Mbappe, ligin ikinci haftasında Toulouse ile oynanan karşılaşmada formasına kavuşmuştu. 1-1 berabere biten karşılaşmada golü de Mbappe kaydetmişti.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 20 karşılaşmada forma giyen 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu 18 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncunun Real Madrid'e transfer olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler