Mbappe: Bayern Münih maçından sonra hüngür hüngür ağladım

Feride Kara
09.09.2022 - 22:44 | Son Güncellenme: 09.09.2022 - 22:52

UEFA Şampiyonlar Ligi yaşattığı atmosferle futbolseverlerin vazgeçilmezi olurken Paris Saint Germain'in süper yıldızı Mbappe için final maçında üzüntü var.

Mbappe: Bayern Münih maçından sonra hüngür hüngür ağladım

AJANSSPOR-DIŞ HABER

2019/2020 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi Finalinde Bayern Münih ile Paris Saint Germain Lizbon’da karşı karşıya gelmişti. Bayern Münih, PSG’yi 1-0 yenerek kupayı müzesine götürmüştü. 

En çok üzen Bayern Münih karşılaşması

ABD gazetesi The Wall Street Journal’in sorularını yanıtlayan Kylian Mbappe “ Seni en çok üzen mağlubiyet?” sorusuna Şampiyonlar Ligi finalinde kaybettikleri Bayern Münih cevabını verdi ve şunları söyledi: “Paris ile Şampiyonlar Ligi'ni kaybettiğimizde inanılmaz derecede hayal kırıklığına uğradım. Finale kadar ulaşıp o kupayı kaldıramamak çok kötü hissettirdi. O anı, asla unutamıyorum. Maç bitti, kupanın önünden geçerek ikincilik madalyalarımızı aldık ve bu kesinlikle bana göre bir şey değil.

İlgini Çekebilir
Paris Saint Germain, transfere doymuyor
Habere Git

Hüngür hüngür ağladım

Maçtan sonra gözyaşlarına hakim olamadığını söyleyen Mbappe sözlerine şöyle devam etti: “ Dürüst olmak gerekirse hüngür hüngür ağladım, çünkü içimden sadece ağlamak geldi. Ama mağlubiyette futbolun bir parçası. Geri gelip kupayı almak için de bir şeyler yapmam gerektiğinin farkındaydım.”

En değerli oyuncu

Transfermarkt verilerine göre Kylian Mbappe 160 milyon Euro piyasa değeriyle güncel olarak en değerli oyuncu. PSG’nin 2017/2018 sezonunda Monaco’dan kiraladığı ve 2018/2019 sezonunda 180 milyon Euro’ya bonservisini aldığı Mbappe bu sezon çıktığı 6 maçta 9 gol attı. Kariyerinde 288 maça çıkan 23 yaşındaki yıldız kulüplerine 212 gol ve 106 asistlik katkı sağladı. Fransa Milli Takımı ile 57 maça çıkan Mbappe ülkesi için 27 gol atarken 21 tane de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler