Karagümrük'te Mbaye Diagne, Giresunspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
10.09.2022 - 22:20 | Son Güncellenme: 10.09.2022 - 22:34

Süper Lig'in 6. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük'te berabelik golünü atan Mbaye Diagne, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Karagümrük'te Mbaye Diagne, Giresunspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 6. haftasında Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hakan Keleş'in çalıştırdığı Giresunspor'u konuk etti. Karşılaşma Fatih Karagümrük'ten Diagne'nin 90+2. dakikada attığı gol ile 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük'te Mbaye Diagne açıklamalarda bulundu.

"Her şeyi yaptık"

Son dakikada attığı gole değinen Diagne "Futbol böyle bir oyun. Bazen kazarsınız bazen kaybedersiniz, şimdi önümüzdeki maçı düşünmeye başlayacağız. Her şeyi yaptık. Takım arkadaşlarım her şeyini verdiler ama sonucu değiştiremedik. Önümüze bakacağız." dedi.

"Ben her zaman Mbaye'yim"

Eski performansına dönüp dönmeyeceğiyle ilgili gelen soruyu da cevaplayan Diagne, "Ben her zaman Mbaye'yim. O zamanki gibi sahadayım. O performansımın da üstüne çıkmak istiyorum." dedi.

 

Teknik dirktör Pirlo ile iletişiminin iyi olduğunu söyleyen Senagalli golcü "Herkesle ilgileniyor Pirlo. Fiziksel ve taktik olarak da çok şey katıyor. Artık top bizde. Oyuncuların belli performansı koyup 3 puanı alması lazım." ifadelerini kullandı.

Mbaye Diagne'nin Fatih Karagümrük'te performansı

  • 5 Maç  
  • 3 Gol  
  • 1 Asist

Matteo Ricci: "Kazanabileceğimiz bir maçtı"

Fatih Karagümrük'te orta saha pozisyonunda görev yapan İtalyan futbolcu Matteo Ricci ise maç sonu şöyle konuştu:

 

"Yoğun bir maçtı, kompakt bir takıma karşı oynadık, istediğimiz oyunu da oynadık ama penaltı işin seyrini değiştirdi. Daha sonra daha fazla enerji kullanmak zorunda kaldık. Aslında kazanabileceğimiz bir maçtı ama maalesef sonucu alamadık. Devamlılık diyebilirim. İyi oynuyorduk zaten. O devamlılık sayesinde golü bulduk. Artık bir sonraki haftalarda da oyunumuzu üst seviyeye çıkararak daha iyi işler yapmaya çalışacağız."

Burak Kapacak: "Pirlo çok büyük bir isim"

Fenerbahçe'de Karagümrük'e kiralanan Burak Kapacak ise maç sonu "Uzun zamandır oynamıyordum. İyi bir şans olacak benim için. Karagümrük için de hayırlısı olsun. Zor bir maç olacağını biliyorduk ama kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzde daha çok maç var, inşallah önümüzdeki maçları kazanırız. Pirlo çok büyük bir isim. İnşallah onun ismini güzelce kullanabiliriz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler