Mbaye Diagne, Premier Lig ekiplerinin gözdesi

Orhan Gülek
10.05.2021 - 18:27 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 18:39

İngiltere Premier Lig'e yükselen Watford, yeni sezon için Mbaye Diagne'yi transfer listesinde ilk sıraya koydu.

Mbaye Diagne, Premier Lig ekiplerinin gözdesi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiltere'de Championship'te bitime 2 hafta kala Premier Lig'e yükselmeyi garantileyen Watford, gelecek sezonun forvet hedefleri listesine Mbaye Diagne'yi koydu.

Devre arasında Galatasaray'dan West Bromwich'e kiralanan Diagne, takımının küme düşmesiyle talipleri arttı.

Skysport'un haberine göre bu sezon West Bromwich formasıyla başarılı bir performans sergileyen Senegalli golcü Mbaye Diagne için Watford dışında Premier Lig'den Crystal Palace ve Brighton'ın da devreye girdiği belirtildi.

Öte yandan Big Sam lakabıyla da tanınan West Bromwich Albion teknik direktörü Sam Allardyce, devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan kiralanan Diagne ve Okay Yokuşlu için takımın ligde kalması durumunda bonservisini almak istediklerini ifade etmişti.

"Premier Lig'de ve İngiltere'de oynamak istiyorlar"

Takımın küme düşmesi sonrası kendi geleceği de belirsiz olan Allardayce  "Diagne'nin golcülüğü çok açık. Ancak o da Okay da gelecek sezon takımda olup olmayacakları şüpheli. İkisi de buraya kendilerini göstermek ve Premier lig'de kalmak için geldiler. Futbolları da nerede oynamak istediklerini gösteriyor. Premier Lig'de ve İngiltere'de oynamak istiyorlar. 2. Lig'de oynayacaklarını zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki Senegalli golcü Diagne, sezon başında Galatasaray formasıyla toplam 19 maçta 11 gol kaydederken, devre arasında geldiği West Bromwich ile de 14 maça çıktı ve 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler