Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Mbaye Diagne ticarete atıldı

15.02.2022 - 13:31 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 15:56

Galatasaray'da uzun süreli sakatlığı sonrası sözleşmesi geçici olarak feshedilen Senegalli futbolcu Mbaye Diagne ülkesinde ticarete atıldı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Mbaye Diagne ticarete atıldı

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Başakşehir maçında sakatlanan ve sahalara dönüşü sezon sonunu bulacak olan 30 yaşındaki golcünün sözleşmesini yabancı kontenjanında yer açabilmek için geçici olarak feshetmişti.

Ülkesinde ticarete atıldı

Sözleşmesinin feshedilmesinin ardından ülkesi Senegal'a dönen Mbaye Diagne başkent Dakar'da ticarete atıldı. Yıldız futbolcu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda spor ayakkabısı dükkanı açacağını duyurdu.

Spor ayakkabısı mağazası açıyor

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda spor ayakkabası magazasının görüntüsünü Diagne, videonun üzerine "Uluslararası KKMD (King Kong Mbaye Diagne) Spor Ayakkabı dükkanımız 18 Şubat'ta açılacak inşallah" notunu düştü. Golcü futbolcunun paylaştığı videoda, mağazanın önünde kendi fotoğraflarının yer aldığı da görüldü.

İlgini Çekebilir
Diagne'den Galatasaray taraftarlarına: "Gel dediler geldim..."
Habere Git

Mağazanın duvarında Ahmet Çalık'ın fotoğrafı var

Mbaye Diagne, yeni açtığı spor mağazasıyla ilgili paylaştığı bir diğer videoda ise geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık ile olan fotoğrafının yer aldığı görüldü.

13 Milyon Euro'ya transfer edildi

2018-2019 sezonunun devre arasında Kasımpaşa'dan 13 Milyon Euro gibi rekor bir bedelle transfer edilen Mbaye Diagne sarı kırmızılı formayla bu sezon 23 maçta 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler