Trabzonspor, Mbaye Diagne'yi Bedelsiz Olarak Transfer Etmek İstiyor

23.05.2023 - 09:45 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 09:56

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile 3 maç sonra sözleşmesi sona erecek olan Mbaye Diagne'nin Trabzonspor'a transfer olacağı iddia edildi. Detaylar...

Trabzonspor, Mbaye Diagne'yi Bedelsiz Olarak Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Ligde Fatih Karagümrük'e karşı galibiyet alan Trabzonspor, sezonun bitmesine kısa süre kala nefes aldı. Fırtına, hükmen galip sayıldığı Hatayspor ve Gaziantep FK maçı hariç  deplasmanda çıktığı son 8 lig maçını da kaybetti. Bordo-Mavililer, taraftarı önünde galip geldiği maçta Mbaye Diagne'nin hareketi transfer iddilarını güçlendirdi. Detaylar...

Gole sevinmedi, iddialar yükseldi

Ligde bu sezonki 20. golünü Trabzonspor ağlarına gönderen Mbaye Diagne, 14. dakikada skoru 1-1’e getirdi. 31 yaşındaki Senegalli yıldızın attığı golün ardından ise sevinmemesi dikkat çekti. 3 maç sonra Karagümrük’le sözleşmesi bitecek olan Diagne’nin bu hareketi, hakkında çıkan “Trabzonspor’a transfer olabilir” iddialarını güçlendirdi.

3 maç sonra Karagümrük'le sözleşmesi bitecek olan Diagne'nin taraftara yaptığı bu hareket tribünlerden de uzun süre alkış desteği aldı. Golcü oyuncu Galatasaray'a attığı gol sonrası da sevinç yaşamamış, eski takımı taraftarına saygı duymuştu.

İlgini Çekebilir
"Trabzonspor'u en iyi yerlerde temsil etmek istiyorum"
Habere Git

Pirlo şansızlık yaşadı

Bu sezon Beşiktaş deplasmanında 4-1, Kadıköy’de 5-4 yenilen İstanbul ekibi, Galatasaray ile Aslantepe’de 3-3 berabere kalmıştı. Karagümrük, Trabzon’da da 4 golle mağlup oldu. Pirlo’nun takımı, söz konusu 4 maçta kalesinde toplam 16 gol gördü.

Giresun maçı öncesi hata yok

Bordo-Mavililerde sarı kart sınırında yer alan Uğurcan, Bartra, Siopis ve Umut Bozok, Karagümrük maçını kartsız tamamladı. 4 yıldız da önümüzdeki hafta Giresunspor deplasmanında forma giyebilecek. 

İlgini Çekebilir
Trabzon'da fırtına koptu!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler