Mbaye Diagne Premier Lig'e doğru!

Feride Kara
10.04.2022 - 16:30 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 16:53

Galatasaray'ın devre arasında sözleşmesini feshettiği Mbaye Diagne'nin West Bromwich'e transfer olacağı ve yeni sezonda İngiltere'de forma giyeceği iddia edildi

Mbaye Diagne Premier Lig'e doğru!

Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sözleşmesi devre arasında feshetmişti. Diagne'nin sözleşmesi sarı kırmızılı takımda yabancı oyuncu kontejanını açmak için feshedilirken Senegalli oyuncu için transfer iddiası ortaya atıldı.

West Bromwich Albion'a geri dönüyor

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra başka bir takımda oynamayan Mbaye Diagne, İngiltere Premier Lig'e geri dönüyor. Sarı kırmızılıların 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde 1,58 milyon Euro karşılığında West Bromwich Albion'a kiraladığı Mbaye Diagne, bir kez daha İngiliz ekibine gidecek. İngiliz basınına göre West Bromwich Albion eski futbolcusu Mbaye Diagne'yi tekrar transfer edecek.

İngiltere'de 3 gol 2 asist

Daha önce West Bromwich Albion forması giyen Mbaye Diagne 16 maçta 3 gol, 2 asistlik istatistik yakalamıştı. Diagne, Galatasaray formasıyla bu sezon 23 maçta 4 gol 1 asist yapma başarısı gösterirken toplamda ise sarı kırmızılılar ile çıktığı 62 maçta 26 gol ve 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler