Mbaye Diagne, Enner Valencia'yı yakalamaya çalışıyor

04.03.2023 - 16:55 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 17:30

Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ün Sivasspor'u 4-3 yendiği maçta 4 golün hepsine katkıda bulunan Mbaye Diagne'ni hedefinde Enner Valencia bulunuyor. İşte detaylar.

Mbaye Diagne, Enner Valencia'yı yakalamaya çalışıyor

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 24. haftasında Fatih Karagümrük, sahasında Sivasspor'u 4-3 mağlup etti. Toplam 7 gollük maçta Mbaye Diagne 4 gollük katkı sağladı.

Gol atmaya devam ediyor

Karagümrük'te bu sezon formunu yeniden yakalayan Mbaye Diagne, Sivasspor'u 4-3 yendikleri maçta 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Enner Valencia'yı hedef aldı

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Mbaye Diagne, "Valencia biraz önde. Ama ben de bırakmayacağım. Savaşçı bir kimliğim var ve sonuna kadar bu savaşı vermek istiyorum. Önümüzde maçlar var ve kazanmak istiyoruz. Kazandığımız sürece zaten benim bu yarışta olacağıma inanıyorum. Valencia'ya söyleyeceğim şu; tebrik ediyorum, gollerine devam etsin çünkü ben geliyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Karagümrük'te Diagne fırtınası! Hat-trick...
Habere Git

Baş sağlığı mesajı

Mbaye Diagne ayrıca, attığı gollerin birinde formasının altında "Başın sağ olsun Türkiye'm" mesajı içeren bir tişört giydiğini göstermiş oldu. Golcü oyuncu bununla ilgili, "Türkiye'de yaşıyoruz, Türkiye'de çalışıyoruz. Burası benim evim. Attığım golleri, oradaki insanlara armağan ediyorum." dedi.

Mbaye Diagne'nin performansı

Mbaye Diagne bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla toplamda 23 maçta 16 gol ve 5 asistle 21 gole direkt katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler