Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galataray Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

Ali Bozkurt
29.12.2022 - 19:47 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 19:56

Galatasaray'a kendi sahasında 2-1 mağlup olan Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, iptal edilen gol hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galataray Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Maçtan hemen sonra ise Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, karşılaşmada iptal edilen golleri için açıklamalarda bulundu. İşte Otyakmaz'ın açıklamaları ve detaylar...

Kimse neden oldu anlamadı''

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, "Maça damga vuran hakem hataları oldu. Bütün Türkiye'deki futbolseverlerin hiçbiri golümüzün neden iptal edildiğini anlamadı, anlam veremediler. Biz de anlamadık. İzledim. Herkese sordum. Kimse anlamadı sebebini." dedi.

''Emekli olsunlar''

VAR hakemi Özgüç Türkalp'in ismini duydukları için rahatsız olduklarını dile getiren Otyakmaz, "VAR'da Özgüç Türkalp varmış. 20 yıldır Özgüç Türkalp ismini duymaktan artık rahatsız olduk. Bunların hiç emekliliği falan olmuyor mu? EYT'liler bile geldi. Lütfen artık emekli olsunlar." ifadelerini kullandı.

''Bu beğendiğim bir hakemdi''

Maçın hakemi Erkan Özdamar, en beğendiği hakem olduğunu dile getiren Otyakmaz, "Bizim golümüz neden iptal edildi? En üst düzeyde bunun açıklamasını istiyoruz. Galatasaraylı oyuncular bile golün neden iptal edildiğini bilmiyor. Biri faul, biri ofsayt diyor. Bu beğendiğim bir hakemdi, maçta yaptıkları hiç hoşuma gitmedi.'' dedi.

''Galatasaraylılar bile neye itiraz ettiğini bilmedi''

Galatasaraylıların da golün neden iptal edildiğini anlamadıklarını dile getiren Sivasspor Başkanı, "Futbolseverlerin hiçbiri golümüzün neden iptal edildiğini anlamadı. Biz de anlamadık. İzledim. Herkese sordum. Kimse anlamadı sebebini. Galatasaraylılar bile neye itiraz ettiğini bilmezken, uzun süre izleyip mercekle hata ararsanız mutlaka bir şeyler bulursunuz." ifadelerini kullandı.

''Açıklama istiyoruz''

Maç hakkında TFF'den açıklama beklediklerini söyleyen Otyakmaz, "Futbol kamuoyunu çok fazla sıkıntıya sürüklememek adına çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ama federasyondan mutlaka üst düzeyde bunun için bir açıklama isteyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler