Mecnun Otyakmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Arif Can Yıldız
18.07.2024 - 16:16 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 16:32

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde olan ve Sivasspor Başkanı olan Mecnun Otyakmaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Mecnun Otyakmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

AJANSSPOR HABER

Sivasspor Başkanı olan ve TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan Mecnun Otyakmaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Mecnun Otyakmaz kimdir?

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 10 Şubat 1965'te Sivas'ın Doğanşar ilçesine bağlı Ortaköy köyünde dünyaya geldi ve 59 yaşında. Eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamladı. 2001-02 sezonunda Sivasspor'da genel koordinatör olarak göreve başladı. Devam eden yıllarda sırasıyla; yönetici, başkan yardımcısı ve kulüp başkanı oldu. 29 Mayıs 2004 tarihinden günümüze varıncaya dek Sivasspor'un başkanlığında yer aldı. Ayrıca, Sivasspor ilk kez Mecnun Otyakmaz döneminde Süper Lig'e yükseldi. 

"Formaları çıkaracağız"

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesi halinde TFF Başkanvekili olacak olan Mecnun Otyakmaz ODA TV'ye yaptığı açıklamalarda: "Kulüp başkanıyken, kulüplerimizin hakkını yedirmemek adına söylenen sözler olabilir. Eğer seçilebilirsek hepimiz tuttuğumuz takımların formalarını çıkarıp Türk Milli takımının formasını giyeceğimizden ve tüm takımlara aynı mesafede olacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler