Mecnun Otyakmaz'dan Emre Kılınç açıklaması

16.11.2019 - 02:53 | Son Güncellenme: 16.11.2019 - 00:55

TFF Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Maalesef bazı kulüpler bu etik anlayışın dışında futbolcuları menajerleri vasıtasıyla ayartmaya çalışıyorlar. Bu çok yakışıksız. Bunlar kim sorsanız elimizde net bir bilgi yok. Geçmişte de bu bizim kulübümüzün başına geldi. Erman Kılıç vardı, Mehmet Yıldız vardı ve bazı oyuncular... Maliyetsiz transfer etmek bu çok gahri ahlaki. Ağlayanın malı gülene yaramaz. Oyuncu transfer etmenin çok basit yöntemleri var. Önce kulüple konuşmalısınız.
Futbolcu ayartmaya kalkarsanız oyuncunun performansı düşer.

Bizim takımımızın eğer bu tip ayartmalar söz konusu olmasa performansı düşmese benim hiç tranfer yapmama gerek yok. Şimdi 28 oyuncumuz varya bunların içinden ne kadar oyuncu alırsanız o kadarını yollamak zorundasınız. Bizim içimizde yollanacak oyuncu yok. Biz oyuncularımızdan memnunuz.

Gerçek anlamda oyuncumuzu istiyorlarsa kulübümüz ve Emre'nin menfaatlerini gözterek bu tip şeyler olabilir. Hepsinin nizami yöntemleri var.
Böyle şeyler olabilir.

İyi bir teklif gelirse değerlendirmek lazım. Robinho gittiği zamanda eleştiri almıştım. Çünkü sözleşmesi bitiyordu sezon sonu. Robinho gibi bir markanın Sivas'tan ayrılması taraftarmızı üzecekti ama sezon sonu ayrılacaktı. Emre de öyle.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler