Fenerbahçe'nin gözdesi Medina Wanda Nara ile görüştü! Transferde son durum

07.09.2024 - 10:29 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 10:41

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Cristian Medina, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile Türkiye hakkında görüştü. İşte Medina transferinde son durum...

Fenerbahçe'nin gözdesi Medina Wanda Nara ile görüştü! Transferde son durum

Salim MANAV - AJANSSPOR

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Orta sahaya takviyede bulunmayı hedefleyen Ali Koç yönetimi, Cristian Medina transferinde sona geldi.

Anlaşma tamam!

Fenerbahçe hem Cristian Medina hem de kulübü Boca Juniors ile anlaşma sağladı. Medina'nın bonservis bedelinin 15 milyon Euro + şarta bağlı bonuslar olduğu öğrenildi.

Medina Ocak ayında gelecek

Cristian Medina Ocak ayında Sarı-Lacivertliler'de olacak. Bu durumun nedenini ise farklı mevsim liginde olan Arjantin'de sezonun Ocak ayında tamamlanması olarak belirtildi. Medina Arjantin'de sezonun bitmesiyle Fenerbahçe'ye imza atacak.

Medina, Wanda Nara ile görüştü

Cristian Medina, hem Fenerbahçe hem de Türkiye hakkında bilgiler aldı. Medina'nın arkadaşı, Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile görüştü. Wanda Nara Türkiye hakkında olumlu referanslar sundu.

Medina'nın performansı

Futbola Boca Juniors altyapısında başlayan 1 Haziran 2002 doğumlu Cristian Medina, 2020'de Arjantin temsilcisinde profesyonel oldu. 2023/24 sezonunda 25 maça çıkan 22 yaşındaki orta saha, 3 gol 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler