Medipol Başakşehir 1-2 Fatih (Maç Sonucu - Özet)

26.02.2022 - 10:25 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 18:00

Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. İşte maç sonucu, goller ve karşılaşmadan detaylar...

Medipol Başakşehir 1-2 Fatih (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Maçı Fatih Karagümrük 2-1 kazandı ve üst üste 2. galibiyetini elde etti. 

Hakem Yasin Kol

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak mücadelede hakem Yasin Kol düdük çalacak.


2 takım bu sezon ne yaptı?

Son dört maçını kazanan turuncu-lacivertli ekip, haftaya 46 puanla 3. sırada girdi. Son maçında Demir Grup Sivasspor'u mağlup eden Fatih Karagümrük ise 36 puanla 11. sırada yer alıyor.


Başakşehir eksikleri

Medipol Başakşehir'de sakatlığı süren kaptan Mahmut Tekdemir, takımındaki yerini alamayacak.

Bu sezon üçer sarı kart gören Youssouf Ndayishimiye, Stefano Okaka, Fredrik Gulbrandsen, Hasan Ali Kaldırım ve Deniz Türüç ise ceza sınırında bulunuyor.

Medipol Başakşehir-Fatih Karagümrük maçını canlı takip et

Medipol Başakşehir-Fatih Karagümrük arasındaki mücadeleyi aşağıda yer alan canlı takip ve AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak da takip edebilirsiniz.

Medipol Başakşehir-Fatih Karagümrük maçını canlı izle

Medipol Başakşehir ile Fatih Karagümrük maçı saat 16.00'da başlayacak ve maçı beIN SPORTS HD 1 canlı olarak yayınlayacak.

11'ler belli oldu

  • Başakşehir: Volkan, Hasan Ali, Caiçara, Epureanu, Leo Duarte, Berkay, Pizzi, Tolga Ciğerci, Serdar Gürler, Trezeguet, Okaka


  • Fatih Karagümrük: Viviano, Salih, Burak, Balkovec, Caner Erkin, Bistrovic, Biglia, Toure, Emre Mor, Ahmed Musa, Borini

Maç başladı

Medipol Başakşehir-Fatih Karagümrük maçı başladı.

Okaka müsait pozisyonu değerlendiremedi

7. dakikada Emre Mor'un hatalı pasında Serdar Gürler topla buluştu. Serdar, Okaka'ya pasını verdi. Okaka, müsait pozisyonda dışarı attı.

Gol geldi! Yeni transfer devrede...

25. dakikada Başakşehir'in yeni transferi Trezeguet, bir diğer yeni transfer Pizzi'nin pasını gole çevirdi. Başakşehir, Karagümrük karşısında 1-0 öne geçti.

Karagümrük eşitledi

39. dakikada Fatih Karagümrük, Başakşehir karşısında eşitliği yakaladı. Gol, Borini'den geldi.

Goller peş peşe geliyor! Karagümrük öne geçti...

41. dakikada Musa'nın golü ile Karagümrük öne geçti. Emre Mor'un asisti ile gelen gol, ilk golden sadece 2 dakika sonra yaşandı.

Karagumruk, Emre Mor'la gole yaklaştı

Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde kapatan Fatih Karagümrük, 57. dakikada Emre Mor'la gole yaklaştı ancak Başakşehir savunması izin vermedi. 

Maç sonucu Başakşehir 1-2 Fatih Karagümrük

Senin için hazırladığımız haberler