Medipol Başakşehir, ADO Den Haag'ı 3-1 mağlup etti

11.01.2019 - 18:37 | Son Güncellenme: 11.01.2019 - 21:37

Medipol Başakşehir, ADO Den Haag'ı 3-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Serik ilçesi Belek turizm merkezinde sürdüren Medipol Başakşehir, Maxx Royal Otel'in sahasında ADO Den Haag ile hazırlık maçı yaptı.

Medipol Başakşehir, Junior Çaiçara, İrfan Can Kahveci ve Milos Jojic'in attığı golle ADO Den Haag'ı 3-1 mağlup etti ve oynadığı ikinci hazırlık maçını da kazandı.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı mücadeleye Mert Günok - Caiçara, Epureanu, Mert Çelik, Karim, İrfan Can, Emre, Visca, Mossoro, Arda, Robinho 11'i ile başladı. 

Avcı, maçın ilk yarısında Visca yerine Adebayor'u oyuna sürerken mücadelenin ikinci yarısına Mert Günok - Uğur, Attamah, Mert Çelik, Karim, Soner, Gökhan, Jojic, Elia, Napoleoni, Bajic 11'i ile çıktı.

SERDAR TAŞÇI YENİ TAKIMININ FORMASIYLA İLK KEZ SAHADA

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Serdar Taşcı da ilk kez Medipol Başakşehir formasını sırtına geçirdi. Deneyimli stoper, mücadeleye ilk 11'de başlayan Mert Çelik yerine 70'inci dakikada oyuna dahil oldu.

Avcı, altyapıdan yetişen 2000 doğumlu Mert Çelik'e ise Kukesi maçının ardından bu karşılaşmada da ilk 11'de şans verdi.

Turuncu-lacivertli takım, ilk hazırlık maçında da Arnavutluk ekibi Kukesi'yi 2-1 mağlup etmişti.

Karşılaşmayı, Medipol Başakşehir'in Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasındaki rakibi Trabzonspor'un teknik ekibinden izleyenlerin de olduğu görüldü.

Senin için hazırladığımız haberler